Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek Janicsák Vecában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Janicsák Vecában van hajlam?

Figyelt kérdés
Sok műsorban láttam már őt, nekem valamit mindig jelez nála a radarom, de nem tudom eldönteni, hogy simán fiús alkat vagy más van a dologban? Tudom, hogy nőies megjelenése van, de sok mozdulata fiús, jól hoz férfi karaktereket, stb. Szerintetek volt már nővel? Vagy lenne, ha úgy hozná az élet?

dec. 3. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Nekem full heterónak tűnik. Általában ha fiús vonásokat fedezek fel valakiben, nekem is egyből ez jut eszembe. De eddig mindig csalódnom kellett. MINDIG. Pedig már 40 vagyok, szóval volt rá idő + lehetőség bőven. Én arra jutottam, hogy a fiúsabb vonás erős nőt takar, ami viszont nem egyenlő a leszbikus hajlammal.

Már nem is tudom hány felnyírt hajú, és/vagy kékre festett, és/vagy piercinges, és/vagy izmos/focizó/fiúsan öltöző stb nőről hittem tévesen, hogy szereti a saját nemét.

dec. 4. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

#11, Ne is mondd, én rengeteg lányos férfiról hittem már, hogy meleg! Alacsonyak, soványak, nem sordanak kockás inget, nem boxolnak, nem fociznak és azzal jönnek, hogy ők heterók! Meg vannak hosszú hajú férfiak, vannak akik fodrászhoz járnak és szintén azzal jönnek, hogy heterók!

De számomra a legmeglepőbb mikor házas pasik nekiállnak női munkát csinálni és besegítenek mosogatni,főzni,takarítani. Ebből egyértelmű, hogy melegek, mégis nőkkel élnek együtt.

Meg sok anya nem veszi észre, hogy meleg fiúkat nevel, hiszen a mai fiúk nem tudnak barkácsolni,szerelni,csak telefont nyomkodni.

Szal szerintem sokkal több meleg férfi van mint gondolnánk!

dec. 4. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Nálad az probléma és a melegséggel egyenlő, ha egy férfi segít a házimunkában?? Gond az ha a férj segíti a feleségét??! Kiscsillag, nem kis gond van a fejedben. Örülök hogy nincs hozzád közöm, és sajnálom a nejedet (ha van).
dec. 4. 11:22
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem gond, csak lányos. A lányos meg meleges.
dec. 4. 12:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a férj, aki segít a háztartásban nem azért csinálja, mert ez minden vágya, hanem mert szereti a feleségét, és segíteni szeretne neki. Ráadásul tudja, hogy a legtöbb nő nagyon hálás is tud lenni ezért, plusz nem lesz annyira leharcolt estére, mire kufircolni kéne. Azaz ez pont nem lányos.
dec. 4. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
16%
A házimunka nőies. Az ilyen pasi tuti meleg.
dec. 4. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!