Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány zavarba jön egy másik lánytól,akkor benne lehet hajlam?
Figyelt kérdés
Van egy órám,ami elég aktív,most már kezdünk rajta ilyen csapatos,páros játékokat is játszani és az egyik lány szimpatikus,szerintem jófej lehet,mert mindig nevetünk egymáson,de nem beszélünk órán kívül. Nem igazán figyeltem,mert mondom biztos heteró,de ezelőtt történt egy olyan dolog,hogy egyik lánytól (mindenki új) zavarba jött,mert megfogta mindkét kezét és egymással szemben álltak (onnan tudom,hogy zavarba jött,mert ő megemlítette neki egyből,mert nagyon mosolygott meg kicsit elpirult). Azt tudom,hogy van,hogy hivatalos ügyben mondjuk zavarba jön az ember,de a többivel nem igazán vagyok így lányként sem tisztába,hogy mi az a határ,aminél lehetne mást gondolni?2021. szept. 28. 22:16
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem semmit sem jelent, van aki ilyen személyiség, könnyen zavarba jön. Én is minden ilyentől, lányokkal is, pedig teljesen hetero vagyok.
Szerintem az pedig kimondottan arra utal, hogy ő is hetero, hogy rögtön szóvá tette, hogy zavarba jött - nem merném elmondani, ha nem egy ártatlan, szexualitástól mentes zavar lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!😊
2021. szept. 28. 22:59
4/4 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok de férfiaktól is rendszeresen zavarba tudok jönni. Félre is értik ők is😅semmit se jelent ez még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!