Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Janicsák Vecában van hajlam?
Azt ugye tudod, hogy a leszbikus és a fiús nem szinonímák? Gondolom te írtad ki a "Nem full heteró megjelenéses" kérdést is.
A válasz pedig: nem, nincs benne hajlam.
1.: megbeszéltétek? vagy honnan tudod ennyire biztosan?
Esetleg személyesen JV-t tisztelhetjük benned?
1-es, igen, természetesen tudom, hogy nem szinonímái egymásnak, az csak egy plusz dolog volt a kérdésben, ami erősítheti, hogy esetleg hajlik arra is. Tudom, hogy rengeteg nőies leszbikus van, én is az vagyok, csak még fiatal. Veca is nőies megjelenésében, ahogy írtam is. Nem kell egyből támadni, nem én írtam a másik kérdést. Ha rám értetted, hogy másik profilról vagyok, akkor sajnálom, de a 2-es választ sem én írtam.
4-es, az nem is volt kérdés, hogy esete-e itt valakinek, csupán csak érdekelt, mostanában sűrűn látom.
Ha leszbikus lennél "csak még fiatal" akkor is tudnád, hogy a leszbikusokat taszítják a fiúk és fiús dolgok, ezért leszbikusok, nem pedig azért mert fiúnak érzik magukat. A fiúsan viselkedő lányok a transzok.
Jah, persze most majd fiatal leszbikus létedre jössz védeni a pasikat és mindjárt megmagyarázod, hogy neked mennyi fiúbarátod van akikkel kibeszélitek a csajokat🥱
Te jó ég! Miért vagy ennyire dühös és agresszív? Sajnálom, hogy itt kell tombolnod, de tedd csak, ha jólesik és ezzel segíthetünk, hogy jobb legyen neked.
Én egyáltalán nem beszéltem arról, hogy a leszbikus vonzódna a férfiakhoz, magam is tudom, hogy leszbikusként nem érdekelnek, akkor már biszexuális lennék. Vecáról is azt kérdeztem, van-e benne hajlam, hajlik-e arra IS. Az meg nem igaz, hogy minden leszbikust taszítanak a fiús dolgok, nem lesznek férfigyűlölők attól még, hogy nem tetszenek nekik. Sokféle lányt ismerek, biszexuális, leszbikus, heteroszexuális, teljesen vegyes érdeklődési körrel. Hetero közt is van fiús érdeklődésű. Olyat sem írtam sehol, hogy Veca vagy bárki, aki leszbikus, férfinek érzi magát. Az már más kategória, ahogy írod is és örülnék, ha nem lenne a transzneműség összemosva a leszbikussággal. De Vecáról tudjuk, hogy az apja leszarta, női ágon egyedül nevelték gyermekeiket a nők, ezért IS kialakulhatott bennük egy maszkulinabb viselkedés vagy jellem, mert helyt kellett állni a férfias dolgokban IS.
Rajongóit tekintve a nőkkel sokkal nyitottabb és kedvesebb, közlékenyebb, de ez lehet csak azért, mert nem akar a hapsiknak félreérthető lenni. Ezért érdekelt volna, hogy mások hogyan látják.
Nem jövök védeni senkit, nekem nem okom védeni a pasikat azért, mert neked dühkitöréseid vannak. Nincs több fiú barátom, mint egy átlagos lánynak és nem is beszélem ki velük a csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!