Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a netes ismerkedésekkor már a tali előtt nyomulni? Ez másnak se fér bele,vagy én vagyok nagyon nehezen nyitó?
Figyelt kérdés
Nem tudom hova tenni,amikor első tali előtt, csak azért mert szimpatikusak vagyunk egymásnak, már nyiltan flortolni próbál a másik. Nekem ez nagyon zavaro. Vadidegen,azt se tudom élőben nem-e ver ki tőle a viz,de ő már látszólag készen áll, hogy szexeljünk. Velem van a baj?
(Kategóriára kérem figyelni!)
nov. 24. 16:39
2/9 anonim válasza:
Azért a flört egy könnyed müfaj, távol áll az erös, eröszakos nyomulástol. (Legalábbis az én felfogásomban. Talán ezért nem zavart soha a flört.)
3/9 A kérdező kommentje:
2# nagyon szivesen flörtölök amikor élőben megvan valakivel a kémia,de igy, hogy semmi nincs róla,csak egy kép,igy nagyon nem megy
nov. 24. 18:00
4/9 cinderella_ válasza:
Ezt írd meg neki is. Ha nem tartja tiszteletben, akkor személyes találkozó se lesz. Mennyi ideje beszélgettek már?
5/9 A kérdező kommentje:
4# ez nem egy ember. Általános tapasztalat
nov. 24. 18:14
6/9 anonim válasza:
Ha nem csinálják a másik oldal általában azt gondolja, hogy nem elég vonzó, vagy nem is érdekli ő a másikat, ha az csak beszélget.
7/9 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar az ilyesmi. Rendkívül utálom amikor a másik fél kb két nap után elkezd nyomulni, intimebb jellegű képeket küldeni, és nem hajlandó leállni, hiába jelzem felé hogy nekem ez sok.
8/9 anonim válasza:
Engem nem zavar annyira az ilyen, csak elgondolkodtat hogy mással is ezt csinalja e, vagy ezt csinálná-e akar kapcsolatban is, bár ez nem törvényszerű. Gondolom azert csinaljak sokan mert ki vannak éhezve, nehéz a párkereses illetve találas is kevés a normalis, intelligens és külsőre is tetsző szemely, legalabbis ezzel én így vagyok, és néha kicsit előre szaladhat az ember. Néha én is (de általában nem jellemző) de ha szól a masik abba hagyom, a kommunikáció nagyon fontos. 27/l
9/9 anonim válasza:
Egy kis flörtöt lehet élvezni interneten keresztül is.
Ha valaki nagyon erőszakosan és túlszexualizáltan nyomul, akkor 99%ban kamus pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!