Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Párizsi lmbtq nyitó összessé...

A Párizsi lmbtq nyitó összességében jót tett a szexuális kisebbségek megítélésének?

Figyelt kérdés
Tehát a nem túlságosan haladó országok, Kína, India, Indonézia stb… ezt látva elfogadóbbak lettek?

2024. júl. 29. 13:14
A kérdező szavazást indított:
Javított az LMBTQ megítélésén
Rontott az LMBTQ megítélésén
Nincs hatással at LMBTQ megítélésére
27 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%
Nem volt semmilyen lmbtq nyitó...
2024. júl. 29. 13:17
 2/22 anonim ***** válasza:
43%
Inkább még jobban lenézik a hanyqtló Nyugatot.
2024. júl. 29. 13:26
 3/22 anonim ***** válasza:
54%

1 Miért hazudsz?

A telex cikke (hogy ne vádaskodhass kormánypárisággal):

"A nyomorultak mellett az egyén politikai és szexuális szabadságáról szóló rész, a világ egyik leghíresebb és legszebb városának nevezetességei mellett egy vízen futó robotló, a Notre-Dame újjáépítésén dolgozó szakemberek előtt tisztelgő előadás mellett egy részben LMBTQ-divatbemutató a Szajna fölötti hídon, amin a melegjogi aktivistaként is ismert dj, Barbara Butch pakolta a leghíresebb francia popzenéket. "

2024. júl. 29. 13:27
 4/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem lettek és ez nem is volt célja a megnyitónak. Ez kb olyan mint ha a foci EB egyik meccse előtt táncolnának a megnyitó ünnepségen, és megkérdeznéd hogy ettől többen fognak-e táncolni. Nyilván nem fognak, hiszen egy megnyitó műsornak nem is az adott sport vagy életmód népszerűsítése a célja, hanem a szórakoztatás.

Akinek nem tetszett, majd megnézi a következőt 4 év múlva, én nem tudom mit vagytok így kiakadva egyetlen műsoron. Nektek napi szinten ilyeneket kell nézni?

2024. júl. 29. 13:30
 5/22 anonim ***** válasza:
41%

Tehát a nyitónak volt lmbtq része is.

Miért hazudsz lmbtq nyitóról? Mondjuk ezt tudom.

2024. júl. 29. 13:31
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk ezt tudom."

Megint csak hazudsz.

Én mit hazudtam? (már ha hozzám szóltál) Belinkeltem módosítás nélkül egy cikkrészletet.

Ha a kérdezőnek címezted, ő sem hazudik. Volt LMBTQ (így írják helyesen a mozaikaszavakat) része, nyilván erre vonatkozik a kérdés, csak nem szaporította szót azzal, hogy "A párizsi Olimpia azon része, ami az LMBTQ-t hivatott népszerűsíteni...".

2024. júl. 29. 13:39
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

olyan sem volt, ami népszerűsíteni akarta volna az lmbtq-t (akármi is az :) )

Szóval, ha neked azt mondják: idd ki a bilit, megteszed? Valójában vidd ki-t akartak mondani, csak nem szaporították a szót...

2024. júl. 29. 13:43
 8/22 anonim ***** válasza:
21%

Már jön a terelés meg a félremagyarázás.

Mást nem is vártam.

2024. júl. 29. 13:46
 9/22 anonim ***** válasza:
27%
7-nek nyilvánvalóan az is mindegy, hogy vizibusz, vagy b_zivisz...
2024. júl. 29. 13:48
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha szerinted terelés meg félremagyarázás, hogy más a mondandó értelme így meg úgy, akkor nem velem van a baj.
2024. júl. 29. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!