A Párizsi lmbtq nyitó összességében jót tett a szexuális kisebbségek megítélésének?
1 Miért hazudsz?
A telex cikke (hogy ne vádaskodhass kormánypárisággal):
"A nyomorultak mellett az egyén politikai és szexuális szabadságáról szóló rész, a világ egyik leghíresebb és legszebb városának nevezetességei mellett egy vízen futó robotló, a Notre-Dame újjáépítésén dolgozó szakemberek előtt tisztelgő előadás mellett egy részben LMBTQ-divatbemutató a Szajna fölötti hídon, amin a melegjogi aktivistaként is ismert dj, Barbara Butch pakolta a leghíresebb francia popzenéket. "
Nem lettek és ez nem is volt célja a megnyitónak. Ez kb olyan mint ha a foci EB egyik meccse előtt táncolnának a megnyitó ünnepségen, és megkérdeznéd hogy ettől többen fognak-e táncolni. Nyilván nem fognak, hiszen egy megnyitó műsornak nem is az adott sport vagy életmód népszerűsítése a célja, hanem a szórakoztatás.
Akinek nem tetszett, majd megnézi a következőt 4 év múlva, én nem tudom mit vagytok így kiakadva egyetlen műsoron. Nektek napi szinten ilyeneket kell nézni?
Tehát a nyitónak volt lmbtq része is.
Miért hazudsz lmbtq nyitóról? Mondjuk ezt tudom.
"Mondjuk ezt tudom."
Megint csak hazudsz.
Én mit hazudtam? (már ha hozzám szóltál) Belinkeltem módosítás nélkül egy cikkrészletet.
Ha a kérdezőnek címezted, ő sem hazudik. Volt LMBTQ (így írják helyesen a mozaikaszavakat) része, nyilván erre vonatkozik a kérdés, csak nem szaporította szót azzal, hogy "A párizsi Olimpia azon része, ami az LMBTQ-t hivatott népszerűsíteni...".
olyan sem volt, ami népszerűsíteni akarta volna az lmbtq-t (akármi is az :) )
Szóval, ha neked azt mondják: idd ki a bilit, megteszed? Valójában vidd ki-t akartak mondani, csak nem szaporították a szót...
Már jön a terelés meg a félremagyarázás.
Mást nem is vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!