Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Párizsi lmbtq nyitó összessé...

A Párizsi lmbtq nyitó összességében jót tett a szexuális kisebbségek megítélésének?

Figyelt kérdés
Tehát a nem túlságosan haladó országok, Kína, India, Indonézia stb… ezt látva elfogadóbbak lettek?

2024. júl. 29. 13:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek minden szellemileg gyengélkedő kommentelőtől, hogy nem hülye biztos módon írtam ki a kérdést. Semmiféle szándékom nem volt a megtörtént eseményt negatív színben feltüntetni, csak kompakt terjedelemben akartam megfogalmazni a történteket, és ezek hatására vagyok kiváncsi. Jóindulatúan feltételezve, hogy a funkcionális analfabétaság nem szab határokat egyeseknél a leírtak értelmezésében.
2024. júl. 29. 13:54
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyesfajta szexuális kisebbségnek soha nem lesz jó megítélése. Ez egy nagyon szűk réteg, ~1%, akik 0-24-ben saját magukkal és a szexualitásukkal vannak elfogadva. Azt követelik, hogy őket mindenki fogadja el olyannak, amilyennek ő gondolja magát, miközben ők nem fogadják el saját magukat olyannak, amilyennek létrejöttek.
2024. júl. 29. 13:55
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"akkor nem velem van a baj."

Nem írtam sehol, hogy baj lenne veled. Ezt csak te max. érzed így tudat alatt, mert valszeg nem tisztességesek a szándékaid.

2024. júl. 29. 14:01
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
Abszolút nem tett jót a megitélésüknek.
2024. júl. 29. 16:28
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
A LMBTQ aktivisták rosszabbak, mint a hungaristák.
2024. júl. 30. 17:52
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem, csak mégjobban megutálták őket, bár sokaknak már a megnyitó előtt is meg volt a véleményük róluk.
2024. júl. 30. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:

Én már lassan jobban félek az LMBTQ-tól, mint az iszlámtól...

Megjönnek a homók, elveszik az análszüzességemet, átműtik a feleségemet férfivá és ki tudja mit művelnek majd a gyerekeimmel...

2024. aug. 2. 11:47
 18/22 anonim ***** válasza:

17 Nem gondold, hogy a kettö együtt veszélyes?

1. Idehoznak (európa) több millió konzarvatív muzulmánt, akik közt vannak radikálisabbak is.

2. elkezdik propagálni és kiemelni a másságot.

A Charlie Hebdo-nál egyszer már siekerrel jártak a tulajdonosoak.

2024. aug. 2. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:

A jobboldali propaganda már egyenesen ott tart, hogy a muszlimok propagálják az LMBTQ-t :D

Kész röhej már ez az egész vergődés.

2024. aug. 2. 11:54
 20/22 anonim ***** válasza:
19 ilyet hol olvastál?
2024. aug. 2. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!