Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Huszonéves lányok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok, akik voltatok már intim kapcsolatban idősebb nővel, elmondjátok, mi volt vonzó a testükben?

Figyelt kérdés
nov. 3. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Nehez szerintem elmondani, vagy kiemelni konkrétumokat. Szamomra erettebbek, es vonzobban, egyszeruen noiesebbek, mint a kortarsaim, ezek miatt tetszenek.:)

/L

nov. 3. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Az összkép, de különösen a nagy telt még feszes melle. 24L
nov. 3. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Testükben talán a gondos ápoltságuk, no meg az ügyes nyelvük, kezük. Technikai készségeik:-)
nov. 3. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

28 éves vagyok,a jelenlegi mondjuk úgy "partnerem" ( de nagyon teperek,hogy kapcsolat legyen belőle) 42.

Engem minden vonz a testében (és a személyiségében is).

-Elsősorban az arca tetszik, nagyon különlegesek és szépek az arcvonásai.

-Mindig stílusos sminket visel, ami szépen kiemeli a vonásait és a szemét😍Gyönyörű sötétkék szemei vannak, hosszú pillákkal, szépen ível szemöldökkel, imádom.

-Kellemesen telt ajkai vannak, sem túl vékony, sem ízléstelenül vastag, pont tökéletes. Ha világos szájfényt visel, akkor cukinak tűnik a mosolya, de ha sötét rúzst, attól megőrülök🙈

-Van egy nagyon csábító mosolya, amit csak ritkán vet be, de akkor nincs aki ellen tudna neki állni💣

-Aztán imádom a haját is, valami gyönyörű bronzbarna színe van, mindig nagyon ápolt, fényes neki és minden más, divatosabbnál divatosabb frizurában hordja. A tapintása olyan selymes,hogy szinte lecsúszik róla a kezed, és mindig édes virágillata van.

-A csóktechnikáját pedig tanítani kéne, az első csóknál azt hittem elolvadok

Az alakján szintén minden vonzó:magas, teltkarcsú,nőies,kecses, egyszóval tökéletes.

-Formás, hattyúnyaka van, amit órákig el tudnék csókolni ( de valószínűleg már nem fogja hagyni, mert legutóbb 4 helyen szívtam ki neki🙊, nem vette jó néven🤣)

- amikor először láttam a vállát és a kulcscsontját szabadon hagyó ruha volt rajta, és ezek is vonzották a tekintetem (am ruha nélkül is jól mutatnak😏)

- a mellek nálam másodlagosak, de azokat is imádom, különösen a bimbóit

-a hasa lapos, de nem sovány vagy csontos, pont olyan ahogy szeretem, a bordái nem állnak ki, de átsejlenek a bőr alatt, ami szintén nagyon tetszik

-a következő testrészére csak annyit tudok mondani,hogy: 😈🙆‍♀️

- a combjai hosszúak, formásak, tónusosak, szinte kéretik magukat a simogatásra, szerintem neki vannak a leszebb lábai azok közül akiket ismerek, még a lábfeje is szép, mindig kifogástalan pedikűrrel

- a bőre tökéletes, ápolt, illatos,puha (jóízű🤤😃), egyszer elég volt megérintenem, azóta ha csak rágondolok is bizsergek.

Szóval engem tényleg minden vonz a testében.🙆‍♀️

nov. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!