Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusokhoz szól a kérdés: ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusokhoz szól a kérdés: Hogy szakítottatok az eddigi kapcsolataitokban?

Figyelt kérdés
szept. 29. 11:24
A kérdező szavazást indított:
Haraggal, megszakadt minden kapcsolat.
Haraggal, de utána beszéltünk, semleges a viszonyunk.
Barátok maradtunk valamelyikünk új kapcsolatáig.
Barátok maradtunk új kapcsolatunk alatt is, azóta is.
Semleges.
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbnél haraggal váltunk el sajnos...
szept. 29. 14:46
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Olyan opció miért nincs, hogy harag vagy barátság nélkül, de szomorúan?

Van olyan, hogy az ember nem mérges a másikra, csak rájön, hogy összeférhetetlenek. Ilyenkor a későbbi barátság is ki van zárva.

Semlegest írtam mert talán ez a legközelebbi, de ez is baromi messze van az igazságtól.

szept. 30. 00:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Haraggal ért véget, és nagyon csunyán. Nem az én hibám volt.
okt. 1. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk elég érdekes volt. Kapcsolat után még egy darabig együtt voltunk extrákkal, kb.1 évig (közben szétmartuk egymást, ahogy kapcsolat alatt is). Majd nekem elegem lett a fszságokból (ő még folytatta volna tovább), láttam, hogy az egésznek az értelme a nullához közelít. Kidobtam, nem beszélünk már kb.fél éve, de felköszöntjük egymást névnapokon meg születésnapokon. Ennyi a max. Meg gondolom, köszönnénk egymásnak, talán beszélnénk pár mondatot, ha véletlen összefutnánk, de erre 1 év alatt még nem volt példa.

Arra szavaztam, hogy haraggal váltunk el, de semleges a sztori.

okt. 1. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Haraggal.

Mind a ketten hibásak voltunk.Én beláttam a hibáim és igyekszem nem csinálni újra. Az ő száján egy bocsánat nem esett ki.Hárított.

Nem akarom látni sem.

okt. 7. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem teljesen igaz. Én is ugyanúgy beismertem, hogy hibáztam, max.nem soroltam fel tételesen, mik voltak ezek, de pontosan tisztában vagyok azzal, hogy részemről mit lehetett volna másképp csinálni. Bocsánatot ...nem tudom, lehet, hogy tényleg nem kértem... valószínűleg azért nem, mert nem tudtam volna őszintén megtenni. Sok volt már a bántás, pláne a legutolsó dolog, amit hozzám vágtál. Az emberi létezés lényege szerintem a szerelem és a szeretet, te pedig megszégyenítettél (többször is), a szerethetőségemet, ezáltal az egész lényemet támadtad, a bennem élő kislányt. Én soha a büdös életben nem mondtam neked ilyet!
okt. 7. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Jah, és én is máshogyan viselkedem másokkal...de ez már teljesen másik téma, neked nem releváns, ahogyan nekem sem az, hogy te hogyan viselkedsz másokkal. Ehhez nekem semmi közöm. Akkor sem lenne releváns, ha valamit akarnánk még a másiktól, mivel az számítana, hogy egymással hogyan viselkedünk.
okt. 7. 14:57
 8/12 A kérdező kommentje:
:O
okt. 7. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:

És te egyből ezt magadra vetted?

Azt se tudom ki vagy.

Egy választ írtam.

okt. 8. 04:46
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Én viszont tudom, hogy ki vagy.

A nyakamat tenném rá, hogy igazam van.

okt. 8. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!