Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusokhoz szól a kérdés: Hogy szakítottatok az eddigi kapcsolataitokban?
Olyan opció miért nincs, hogy harag vagy barátság nélkül, de szomorúan?
Van olyan, hogy az ember nem mérges a másikra, csak rájön, hogy összeférhetetlenek. Ilyenkor a későbbi barátság is ki van zárva.
Semlegest írtam mert talán ez a legközelebbi, de ez is baromi messze van az igazságtól.
Nálunk elég érdekes volt. Kapcsolat után még egy darabig együtt voltunk extrákkal, kb.1 évig (közben szétmartuk egymást, ahogy kapcsolat alatt is). Majd nekem elegem lett a fszságokból (ő még folytatta volna tovább), láttam, hogy az egésznek az értelme a nullához közelít. Kidobtam, nem beszélünk már kb.fél éve, de felköszöntjük egymást névnapokon meg születésnapokon. Ennyi a max. Meg gondolom, köszönnénk egymásnak, talán beszélnénk pár mondatot, ha véletlen összefutnánk, de erre 1 év alatt még nem volt példa.
Arra szavaztam, hogy haraggal váltunk el, de semleges a sztori.
Haraggal.
Mind a ketten hibásak voltunk.Én beláttam a hibáim és igyekszem nem csinálni újra. Az ő száján egy bocsánat nem esett ki.Hárított.
Nem akarom látni sem.
És te egyből ezt magadra vetted?
Azt se tudom ki vagy.
Egy választ írtam.
Én viszont tudom, hogy ki vagy.
A nyakamat tenném rá, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!