Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létezik leszbikus erőszak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik leszbikus erőszak?

Figyelt kérdés
A börtönökben gondolom igen, de a való életben is lehetséges, hogy egy nő megerőszakol egy másik nőt. Én max. BDSM közben tudom elképzelni, hogy lehetséges ilyen.

szept. 23. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Igen, én láttam már ilyet, persze nem volt konkrét erőszak, csak erőszakoskodás, de az is meglepett. Szóval a leszbi csajok elég erőszakosak tudnak lenni, ha rájuk jön az 5 perc.
szept. 23. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy ez mennyire válasz a kérdésre, de gyermekkori szexuális abúzus témakörében elég sok dolognak néztem utána, meg sok történetet olvastam és ott volt olyan ahol kislány volt az áldozat és lány/nő az elkövető. (Megjegyzem, ez az eset tűnik a legritkábbnak.)

De biztos vagyok benne, felnőtt nő-felnőtt nő helyzetben is lehet nemi erőszak. Vannak emberek akik ilyen helyzetben nem támadnak vagy elmenekülnek, hanem lefagynak, így akár egy erősebb embert is meg tud erőszakolni egy gyengébb.

szept. 23. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Néha megesik, attól hogy valaki leszbikus, még nem lesz autimatikusan szent senki.

NMondjuk nem gondolom, hogy különösen gyakori lenne.

szept. 23. 20:45
 4/5 gabor49 ***** válasza:
70%
meg nem halottam ilyet de attol még lehet hogy van
szept. 24. 04:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.
szept. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!