Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy nő leszbikus, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő leszbikus, akkor miért jön össze egy olyan nővel, aki nagyon fiús kinézetű?

Figyelt kérdés
Ha valakinek nőként a nők tetszenek, akkor miért keres magának egy pasira hasonlító nőt?

aug. 19. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Mi a nagyon fiús neked? Mert én már láttam olyan rövid hajú nőt férfias ruhákban, aki mindezek ellenére nagyon is nő maradt. Izmos nőt is, aki nagyonis csajos volt.

Egy stílus pl nem lesz soha egyenlő azzal, hogy egy férfinek farka van.

Aztán van 1-2 olyan nő, aki abszolút férfiasra vette, de ők inkább már transzok. Ők pl nem is jönnek be nekem sem.

aug. 19. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk mindketten nőiesek vagyunk. Csak én a "dark feminine" kategória vagyok, a barátnőm meg a cuki, virágocskás csajszi :P
aug. 19. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem van “fiúsabb” stílusú barát barátnőm, de neki semmi köze a szexualitásához annak, hogy milyen az öltözködési stílusa, megjelenése. Ő nem szeret sminkelni, praktikusabb és kényelmesebb számára a rövidebb haj, neki személy szerint kényelmesebbek lazább ruhák, és a nadrág. Ettől még egy nőies jelenség szerintem. Nagyon szép arca van, teljesen igényes, kultúrált, stb.

Pár választás tekintetében nekem nem elsődleges szempont az öltözködés, a kisugárzás, a magabiztosság, a személyiség sokkal fontosabb nekem. Valamint mondjuk Cate Blanchett egy nadrág kosztümben, vagy “öltöny” szettben elég szexi.😁

aug. 19. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel a logikával meg egy fiús lányokat szerető hetero pasi látens meleg valójában...?
aug. 19. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Mert szexik
aug. 19. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mindkettő típus szexi, ez nem szexualitas függő.
aug. 19. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
en a ferfias noket szeretem, de pont azt szeretem bennuk, hogy ok nok, es nem ferfiak
aug. 19. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha pont olyat keres, akkor az a zsánere szerintem...
aug. 20. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert attól még, hogy fiús, puncija van. :) De amúgy sok furcsa heteró párt is ugyanúgy meg lehetne kérdőjelezni a külsejük alapján.
aug. 20. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
43%

Na ez nekem is rejtély!

De a fő dolog a bugyi alatt van. Bár ehez hozzá tartozik,hogy vannak olyanok akik transzok és nem szeretnek kapni,vagy ha nőként azonositják őket.

Ezzel az erővel velem is összejöhetne,csak épp kimaradna a szopás.

A sex meg olyan lehetne neki gondolatban mintha műbrokival csilnám neki. Én talán élvezném.

aug. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!