Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul hamar iteltem meg magam?
Sziasztok! Leszbikusnak vallom magam, sose szexeltem ferfivel, de ha oda jutott a sor, akkor semmi vagy nem volt bennem. Mar a masodik leszbikus parkapcsolatomban vagyok es jo a szex is. Viszont, ha egyedul vagyok es kivanos vagyok, akkor ferfi masztis videokat nezek. Ugy erzem, mintha valami rosszat tennek. Mi ennek az oka? Koszi elore is a valaszokat, itt a korom meg a nemem, ha szukseges.
22/L
Nem kell aggódni. Ha elnyomott heteroság van benned, akkor az ki fog jönni egyszer, de nem úgy, hogy férfi masztis videókat nézel.
Nekem úgy jött elő a nők felé a vonzalmam, hogy egyszer csak úgy éreztem, hogy megszűnt a férfiak felé. És mivel voltak meleg férfi barátaim, ők bemutattak leszbikus nőknek, és az egyikkel tök jól egymásra találtunk.
Az embernek vannak mindenféle fura gondolatai, emiatt nem kell aggódni.
Ha a jelenlegi helyzetedben boldog vagy, és nincs semmi hiányérzeted, még az se lenne gond, ha biszex lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!