SOS! Életfogytiglan tarto kezessegre ítéltem magam a tudatlansagommaL Irna nekem par sort, aki. hasonlo. Terhet cipel, hogy lehet ezzel a teherrel normalisnak maradni?
Kozvetlen csaladtagnak adtam a nevem, hogy a vallalkozashoz hitelt kapjon. Korbetartozas stb.miatt adossa valt, az en nevem pedig ott maradt a papiron, amit johiszemuem felelotelnul alairtam. A fizetesem .es ha megelem, akkor a nyugdijambol is vonja a vegrehajto.a penzt.
Erdemes igy elni? Szerintem nem, de meg itt vagyok. 15.eve fizetem.es soha nem lesz vege.
Kosz a gyors valaszokat. Legkozelebb már sajnos nincs. A gyerekeim vagy masol akik tudjak mi tortent, ok tanulhatnak belole.
Igen. Ha van vmi nagyon rossz, meg akkor is lehet azzal vigasztalodni, lehetne ennel rosszabb is.
Mindem fizetesnel mellbevag, hogy soķkal kevesebbet kapok mint masok, pedig ok azt is keveslik.
Auz mondjak, a kezessegbol ninxs kiut. Kulfold vagy mas fekete munka, erre nem vagyol alkalmas. Talan jobb lenne ha nem lennek. Igy semmi ertelme
Ha kezes vagy, akkor sajnos fizetned kell, viszont, ha jól tudom, polgári peres eljárásban követelheted tőle a pénzt. Az más kérdés, hogy milyen sikere lesz a dolognak.
Ha nem jól tudom, akkor majd valaki kijavít .-)
Utcára kerülsz ez miatt? Nincs mit enned ez miatt?
Ha nem akkor azért nincs olyan nagy probléma...
Elmész esetleg még kicsit feketén dolgozni és akkor jobban kijösz. Ha a nyugdíjjas idős édesanyám meg tudja csinálni, akkor te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!