Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 18L vagyok és leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18L vagyok és leszbikus vidiket szoktam nézni van így még valaki?

Figyelt kérdés

Szeretnék maszturbálni is

Van itt valaki aki leszbi vidikre szokott élvezkedni kizárólag csajok

Hogy tudtok elélvezni tudtok tippeket adni hogyan/mivel nyúltok magatokhoz? Vidi nézés közben

aug. 9. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
#8 igazad lehet,abban hogy nem biztos ,hogy lány a kérdező.Gyanus kicsit
aug. 9. 17:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Elhiszem,hogy kép és név nélkül így láttatlanba könnyű piszkálni a másikat valótlannak

De ha szeretne valaki megnyugodni írjon rám privátba és mondom a facebook nevem ott vannak képeim😅

Szerintem a fölösleges a vita és a feszültség generálása

Puszi pacsi csajok🥰

aug. 9. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Jó na elhiszem amugy,nem mindenkinek tabu ez a téma:)
aug. 10. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:

En…. engem az izgat a legjobban ha 2 not latok egyutt. Erre is megyek el a leggyorsabban. En vagy a kezem

hasznalom vagy csiklo vibratorom van. Mondjuk kezzel jobb mert akkor vissza tudok lassitani, van hogy 15-20 percig is elhuzom de a csiklo vibratorral kb 5 perc. Ez is attol fugg mennyire vagyok felizgulva. Ha nagyon akkor persze gyorsan is megyek el.

szept. 16. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Ide figyelj kérdező! Aki lány, az nem fogalmaz úgy, hogy csajok. Tedd el innnen magad, vagy írj valami hihetőt...
okt. 31. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
15 ös vagyok. Rajta, írj privátot, ha 18L vagy. Lássuk és akkor elhisszük. Lehet, az vagy, de a fogalmazásod az nem tükrözi tuttira
okt. 31. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Majd elhiszem hogy te 18 L vagy igen, azt hiszed
nov. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!