Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbik ha nem szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbik ha nem szeretik a ferfiakat, miert jatszanak mufasszal?

Figyelt kérdés
júl. 28. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Én is leszbikus vagyok és nem játszok műkukival.
júl. 28. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
21%

Mert a férfiakat nem szeretik.

Attól még a f@szt szerezhetik.

júl. 28. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Nincs összefugges.

Szerethetunk egy ingert.

júl. 28. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Mert a műf.sz amiket gyártanak, henger alakúak, ami pont beleillik a hüvelybe, stimulálja azt. Semmi köze az orgazmus eszközének a férfiakhoz.

Tudod a meleg férfiak azért szeretik az anális szexet mert a pénisz vagy egyéb pénisz alakú játékszer stimulálja a prosztatát, ami minden férfinek van, nem csak a melegeknek. Ergo te is élveznéd ha kipróbálnád, netalán már ki is próbáltad és tudod, hogy jó érzés.

Azt akarom ezzel mondani, hogy te sem vagy meleg attól, hogy szexuálisan vonz a prosztata masszázs, ugyanúgy a nőkhöz vonzódsz.

A nőknek orgazmust okoz(hat) mind az orális szex, mind a behatolás, szexuális orientációtól függetlenül.

A heteró nők nem lesznek leszbikusok mert csak az orális szextől tudnak elélvezni, ahogy a leszbikus nők se lesznek heterók mert élvezik a behatolást.

Érti?

júl. 28. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

A férfiakat nem szeretem.

Az orgazmushoz pedig nem kell egy egészférfi,élg belölle 20 centi.

Tudod tehenet sem tartok azért,hogy a kávémba tehessek tejet.

júl. 29. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!