Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy csoportban ezt a kérdést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csoportban ezt a kérdést tették fel megtudnád bocsájtani ha a párod megcsalna de csak egyszer és bevallaná.? én biztos nem tudnám megbocsájtani bár leszbikus vagyok de ha szeretném férfiakat is vagy csak őket nekik se tudnám megbocsájtani

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 14:33
 1/9 A kérdező kommentje:

egy nő ezt kommentelte a csoportba Ha megcsalt akkor valami oka volt rá....lehet én hibáztam akkorát hogy elmenjen máshova....

Meghallgatnám miért tette amit tett.....aztán eldöntjük a folytatást....persze a bizalmatlanság fenn állna

2023. júl. 29. 14:38
 2/9 A kérdező kommentje:
a férfi válasza meg ez volt A megcsalás mindig okkal történik, és sosem egy ad-hoc döntés következménye. Nem azért fog félrelépni valaki mert egyszer szex helyett fájt a feje a kedvesének. Alapszabálya az életnek, hogy aki otthon rendszeresen jól van lakatva, az nem jár máshová enni. Nyilván sok megcsalt nönek fáj ez az igazság, de attól ez még igazság.
2023. júl. 29. 14:47
 3/9 A kérdező kommentje:

a nő válasza pedig ez Én is ezt irtam hogy minden megcsalásnak van alapja.

Amelyik meg megkapja otthoni "jól van lakva" s igyis elmegy félre szexelni az meg nem bír a vérével annak ne legyen kapcsolata.

2023. júl. 29. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésed is van, vagy csak a véleményedet akartad leírni? Mert ez az oldal nem arra való...
2023. júl. 29. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván nem bicsátanám meg, a megcsalás nem csak arról szól, hogy a másik szexelet valakivel. A kapcsolat alapjait bassza szét, megszűnik a bizalom, a nyitottság.
2023. júl. 29. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Kapcsolataimban már sokszor megbocsátottam. Általában nem bántam meg. Egy félrelépéstöl senki sem lesz sem kevesebb, sem több. Nem csak szexböl áll egy kapcsolat (Ha mégis, az nem ér semmit!)
2023. júl. 29. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os! Épp ez az, nem csak szexből áll egy kapcsolat, szóóóval valami sokkal mélyebb dolog is összeköt két embert normális esetben, tehát megcsalás nem fog történni, mert sokkal fontosabb megmenteni/megtartani a kapcsolatot, mint kockáztatni. Úgyhogy van egy rossz hírem... pont a te kapcsolataid nem értek semmit, csak hülyének voltál nézve, azért nem hagytak el másért, mert melletted egész nyugodtan félremehettek, te megbocsátottad.
2023. júl. 30. 03:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem bocsátanám meg ha ezt teszi bocsánat hogy ezt írom de aki megbocsájt az hülye
2023. júl. 30. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálam ez úgy működik, hogy attól függ hogyan csal meg.

A dolog csak testileg történt meg, nem érdekel. Megkívánták egymást szexeltek egy jót slussz passz.

Azonban, ha már ez nem csak ennyi volt, hanem érzelmek is játszottak, vagy ugyan nem szexeltek, de érezhetően "megcsal érzelmileg"akkor le kell ülni mi és hogyan történt. Ha akarunk dolgozunk ezen, ha nem mert úgy van a dolog, akkor békén kell hagyni egymást végleg.

2023. aug. 4. 04:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!