Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csoportban ezt a kérdést tették fel megtudnád bocsájtani ha a párod megcsalna de csak egyszer és bevallaná.? én biztos nem tudnám megbocsájtani bár leszbikus vagyok de ha szeretném férfiakat is vagy csak őket nekik se tudnám megbocsájtani
egy nő ezt kommentelte a csoportba Ha megcsalt akkor valami oka volt rá....lehet én hibáztam akkorát hogy elmenjen máshova....
Meghallgatnám miért tette amit tett.....aztán eldöntjük a folytatást....persze a bizalmatlanság fenn állna
a nő válasza pedig ez Én is ezt irtam hogy minden megcsalásnak van alapja.
Amelyik meg megkapja otthoni "jól van lakva" s igyis elmegy félre szexelni az meg nem bír a vérével annak ne legyen kapcsolata.
Nálam ez úgy működik, hogy attól függ hogyan csal meg.
A dolog csak testileg történt meg, nem érdekel. Megkívánták egymást szexeltek egy jót slussz passz.
Azonban, ha már ez nem csak ennyi volt, hanem érzelmek is játszottak, vagy ugyan nem szexeltek, de érezhetően "megcsal érzelmileg"akkor le kell ülni mi és hogyan történt. Ha akarunk dolgozunk ezen, ha nem mert úgy van a dolog, akkor békén kell hagyni egymást végleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!