Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,akik előtte a férfiakat szerettétek,miért
lettetek leszbik?
Figyelt kérdés
És akik nem szerették soha,mikor jöttetek rá,hogy leszbik vagytok?
L 23
2021. febr. 14. 02:52
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy valaki előtte a férfiakat szerette. Ha mégis, akkor bi, legfeljebb vmi trauma érte ami miatt inkább nőkkel van, de attól nem leszbi. Te aztán biztosan nem vagy nő, csak egy kan, aki megint minket szekál.
2021. febr. 14. 03:02
2/9 A kérdező kommentje:
És mit szelektálnák? Te honnan tudod ezt olyan "jól",hogy ki miért leszbi? Nőnek születtem, de nem vagyok biztos benne,hogy te is!
2021. febr. 14. 03:06
3/9 anonim válasza:
Azzal próbálsz védekezni hogy engem gyanusítasz :D és úgy csinálsz mintha a pasik 90%-a nem verné leszbikre.
Azért tudom mert nőként nőkhöz vonzódom, és jól tudom hogy ilyennek születtem. Gyerekkoromban is már éreztem hogy más voltam, és trauma meg nem ért.
2021. febr. 14. 03:11
4/9 A kérdező kommentje:
Nem próbálok védekezni,mivel nincs miert csak a saját technikádat használom rád.
2021. febr. 14. 03:21
5/9 *Felhasználói név válasza:
Én addig hittem binek magam mig nem voltam lannyal. Amiota voltam, tudom h leszbi vagyok teljesen :D
2021. febr. 14. 06:21
6/9 anonim válasza:
Biszex vagyok, régen férfiakkal jártam, aztán rájöttem hogy nőkkel sokkal jobb minden, ezért most nőkkel jövök össze.
2021. febr. 14. 08:42
7/9 anonim válasza:
Én tudtam mindig is,hogy tetszenek a lányok,de mások miatt bebeszéltem magamnak,hogy a fiúk tetszenek,meg hogy még nem voltam úgyse sráccal. Aztán egyszer csak jött egy,3 hónapig voltunk együtt,de nagyon rossz volt,nem hogy szerelem,de tényleg az érintés,a csók,rossz volt,sokszor eltoltam. Érezte is h valami nem oké,de azóta se tudja,mert nem beszélünk xd. Előtte meg volt egy srác aki megcsókolt,de az sem volt jó,hiába volt amúgy romantikus,elhúzodtam gyors a csók után,pedig úgy éreztem tetszik is ő. Közben aztán előjöttek az érzelmek lány iránt. Utána kezdtem el nagyon erre ráfeküdni,hogy már nem csak külsőleg tetszést érzek. Tehát tapasztalat kellett,de sosem tetszett úgy igazán srác:D
2021. febr. 14. 11:39
8/9 anonim válasza:
Ebben a formában a kérdés értelmetlen.
Azok a lányok, akik korábban ténylegesen a férfiakat szerették, aztán női partnerük lett, ők nem leszbik, hanem biszexuálisak.
Akik pedig korábban heterónak gondolták magukat, és ezért férfiakkal próbáltak ismerkedni, de aztán rájöttek, hogy leszbik, ők nem leszbik "lettek", hanem mindig is azok voltak, csak esetleg a kifejezést nem ismerték.
A miértekre jelenleg is rengeteg kutató keresi a választ, nem lehet tudni, hogy mi okozza a különféle szexuális irányultságokat. De az bizonyos, hogy nem döntés kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!