Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusnál több,de biszexnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusnál több,de biszexnek kevés. Mi a helyes út?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ha dominálnak folottem,de magamban érezhetem a másikat,ha belém hatolnak, viszont egyáltalán nem vonzódom a férfiakhoz...nőtől viszont sok amit igényelek...az is vonz ha magasabb, erősebb nálam...szeretném magamban tudni,befogadni...elcseszettnek érzem magam...
2024. júl. 27. 21:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
37%

Nem a terelés miatt mondtam a pszichológust, hanem mert panaszkodni jöttél. Most ismerted el,hogy idegeneknek panaszkodsz.

Szerinted ez így rendben van? Te jól érzed magad olyanokkal, akik öntik rád a gondjaikat és hogy nekik mennyire rossz?

2024. júl. 28. 11:08
 22/38 anonim ***** válasza:

Szval nem találsz megfelelő partnert? Légy kitartó, nincs veled semmi baj.

Légy kitartó, keress tovább.

2024. júl. 28. 18:47
 23/38 anonim ***** válasza:
Szerintem megoldható, amire vágysz nőkkel is. Én mindkét szerepben megéltem már ezt.
2024. júl. 28. 19:28
 24/38 A kérdező kommentje:
22# nagyon ritkán találom meg azt az egyensúlyt,aki képes ebben a szerepben lenni,de mellette meg nem férfias (mert az nem vonzó számomra)
2024. júl. 28. 19:50
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezeknél sok fontosabb dolog van egy párkapcsolatban. Mindenkinek van egy típusa, ami a legjobban tetszik, de sokszor végül nem ilyen mellett kötünk ki. Pl legjobb barátnőmnek a görög félisten pasi a típusa, de szőke, kék szemű, irodistával házasodott össze 😀

Az, amit itt mondtál, biztos izgató az ágyban, de ne korlátozd erre az ismerkedést, lehet a nagy őt szalasztod így el.

2024. júl. 28. 20:12
 26/38 A kérdező kommentje:
25# azért ez annál mélyebb dolog minthogy valaki a szőkékre vagy a barnákra bukik. Inkább olyasmi,mintha te a kissé vadabb szexet preferálod,de összehoz az élet egy férfival aki finoman,lassan szereti. Megalkudhatsz de nem hálás feladat.
2024. júl. 28. 20:24
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért a test, meg a megjelenés, vérmérséklet nem olyan elhanyagolható apróság, a hajszín itt a legkevésbé fontos.

A lényeg az lett volna, hogy nem biztos, hogy ez alapján kell párt keresni. Mert lehet, aki pont ilyen, az meg nem lesz hűséges, vagy durva lesz, lusta, vagy bármi másban gyenge. A szexet meg bizonyos fokig lehet igazítani egymás igényeihez.

Persze ragaszkodhatsz ehhez, de mivel leszbikusként amúgy is nehéz párt találni, nagy eséllyel kötsz ki egyedül, ha nem is örökre, de hosszú-hosszú évekre.

2024. júl. 28. 20:30
 28/38 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlenül szexuális amiket felsoroltam a fő kérdésben. Mint például a dominánsabb személyiség. Ez nyilván az életben is megnyilvánul,ha valaki ilyen. Ha van valamiféle férfi női dinamika a kapcsolatunkban,az is szimpatikus dolog számomra. Egyébként nem félek az egyedül lettől. Egyrészt a nagyszamok törvénye miatt, másrészt ha az mégse jön be se volt soha a párkapcsolat olyan fontos eleme az eletemnek
2024. júl. 28. 20:42
 29/38 anonim ***** válasza:
64%
#12-re írom: mit jelent a másik "testét, lényét" magadban érezni egy leszbikus viszony esetében? Ezt nőként kérdezem, abszolút kíváncsiságból, nem perverz vagyok.
2024. júl. 28. 22:28
 30/38 anonim ***** válasza:
Szerintem azt az összeolvadást amikor nagyon egyben vagytok.
2024. júl. 29. 04:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!