Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusnál több,de biszexnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusnál több,de biszexnek kevés. Mi a helyes út?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ha dominálnak folottem,de magamban érezhetem a másikat,ha belém hatolnak, viszont egyáltalán nem vonzódom a férfiakhoz...nőtől viszont sok amit igényelek...az is vonz ha magasabb, erősebb nálam...szeretném magamban tudni,befogadni...elcseszettnek érzem magam...
2024. júl. 27. 21:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell cimkéket aggatni magadra és mindenáron elnevezni a problémádat. Vagy, amilyen vagy és kész.
2024. júl. 27. 21:37
 2/38 anonim ***** válasza:
0%

Magas vagyok, széles vállal és nagy testtömeggel. Szerintem tudom mi az, amitől totál odáig és vissza lennél. Benne vagyok én is, igen.

Ha érdekel akkor írj bátran. Nem vagyok bunkó sem önző.

2024. júl. 27. 21:45
 3/38 A kérdező kommentje:
2# sem nő😃
2024. júl. 27. 21:48
 4/38 anonim ***** válasza:
12%
Persze, hogy nem! A széles váll eleve maszkulin vonás. A magasság is az. Szóval brávó Sherlock, te egy zseni vagy🤭
2024. júl. 27. 22:00
 5/38 A kérdező kommentje:
Nem erdekelnek a férfiak. Tudom hogy ezt 3 pipával nehéz lehet megérteni,de nem akarok férfiakkal szexelni
2024. júl. 27. 22:28
 6/38 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ilyen technikai részletekre kérdezek rá, de melyik részét akarod magadban érezni egy másik nőnek? Ujját, nyelvét? Mert nem hiszem, hogy erre ne lenne vevő kb. bármelyik leszbikus.
2024. júl. 27. 22:34
 7/38 anonim ***** válasza:
0%

Oké, pedig tudok olyan finom lenni mint egy csaj. Nyalásban se sokan tudnak űberelni (genderfüggetlenül sem), és hát tudom használni a kolbászt.

De ahogy gondolod. Talán félsz a férfiaktól. Gyerekkori trauma vagy bármi. Ha túllendülsz rajta, én itt leszek

2024. júl. 27. 22:51
 8/38 anonim ***** válasza:
0%
Akkor próbáld transzikat akiknek kemény a faszuk
2024. júl. 27. 23:01
 9/38 A kérdező kommentje:
Nem vonzóak a transzik. Nekem női test kell. Illat, atmoszféra...
2024. júl. 27. 23:02
 10/38 anonim ***** válasza:
28%

Gondolom amit magadba akarsz fogadni az egy farok, nőknek olyan meg nincs.

Meglátásom szerint a transzi maradtak akiket nagyon jól megcsináltak de van peniszük és nőiesen viselkednek

2024. júl. 27. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!