Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet 69-ben felül elmenni?
Csak szeretők vagyunk, neki van férfivel egy nyitott kapcsolata, szóval ez a helyzet. Lényegében köztünk csak 69 van, aztán összebújunk, és ő hazamegy a párjához.🙂 Az most mindegy én mire vágynék, ha ő csak ezt szeretné, akkor ez van.:) Olyan amúgy sem lehet, amit nem szeretne mind két fél.:)
Viszont mindig én vagyok felül, és így nagyon nehéz elélveznem. Igazából nem nagyon megy, főleg hogy (nem önmagam fényezésére), ő elég gyorsan eléri az első orgazmust, aztán jön a többi, teljesen rá figyelek ilyenkor. Ti hogyan tudtok felül elélvezni? Van erre valami technikátok?:) Nagyon köszönöm előre is!:)
Most nem azért, de mi lenne, ha miután ő elélvez, ő kerül felülre? :D ez miért tabu?
Vagy először kinyalod te, aztán ő téged. 69-en kívül azért vannak más pózok is, ne legyél már ennyire alárendelt...
Rakj be egy plugot, és úgy nyaljon.
Én gyűlölöm ha a partnerem látja a segglukam, ezért mindig beteszem, mert nálunk is én vagyok felül. Kicsit takar, kicsit feszít, könnyebb vele elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!