Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatotok ami csak több év után jött össze?
Mert pl. Előtte nem mertetek kezdeményezni vagy a másik kapcsolatba volt, ezért csak pár év után lett valami köztetek? Velem hasonló a helyzet.
Esetleg story timeot kérhetek?
Bár én biszexuális vagyok, és jelenleg heteró kapcsolatban élek, de remélem így is jó a történet ha megosztom veled. :)
A párommal 14 éves koromban ismerkedtem meg (ő 18 volt) és akkor még csak barátkoztunk. Én ugye még eléggé kislány voltam, ő se volt túl érett a korához képest. Egyszer csak bevallotta, hogy tetszem neki, viszont nekem ő nem tetszett, így szép lassan elkezdtük egymást ignorálni, megszakadt a kapcsolat. 5 évvel később újra összefutottunk, én szerettem volna újrakezdeni a barátságot, de ő nem volt rám nyitott, visszautasított. Eltelt újabb 5 év, ő házas volt, gyerekkel, én meg rengeteg befuccsolt kapcsolaton voltam már túl. Egy közös ismerősünk újra összeboronált minket, csakhogy a barátságnál mindketten többet kezdtünk el érezni a másik iránt. Ő elhagyta a feleségét, így elég hamar egy pár lettünk. Tehát 10 évvel a megismerkedésünk után sikerült összejönnünk és immár 3 éve együtt vagyunk. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!