Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ csajok, nektek tetszett már jóval fiatalabb 23 éves lány?
Figyelt kérdés
Esetleg egyszeri alkalomra szóba jöhetne? Vagy érzelmileg is megfogna aki fiatalabb?2024. jún. 15. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Lehet róla szó
17 szavazat
1/4 anonim válasza:
Persze, érzelmileg is meg tud fogni és egyszeri alkalomra is szóba jöhet.
31/N
2/4 anonim válasza:
Érzelmileg is megfogna de ha neki ugy nem jó akkor egyszeri alkalomra is szóba jöhet.
Minden megbeszélés alapja .
3/4 anonim válasza:
Nekem sajnos fiatalabb sosem jött be. :/ Max 1-2 év a határ. Nem tudom, a fiatalabb valahogy nem vonz. 30N
4/4 anonim válasza:
Volt egy 23 éves lány aki amúgy 25-26 nak kinézett. Külsőre nagyon helyes volt,szóval még el is tudtam volna képzelni,de inkább kalandot. Sajnos beszélgetésnél kiütközött,hogy fiatalka és nincs úgy mond élet tapasztalata. Naivan fogott fel dolgokat. Kalandba bele mentem volna vele,de kapcsolat nem.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!