Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod kedvéért engednéd magad "megdugatni" ilyen szexgéppel?
Figyelt kérdés
Fiu kizárva és csak hogy milyen érzés az mikor dugnak elméleti síkon.máj. 31. 15:29
1/11 anonim válasza:
Nem. Azonnal kuka az olyan párnak, aki a saját aberrációit rám akarja erőltetni. Intelligens ember nem hagyja magát ilyennel zsarolni, hogy "a kedvemért".
Ennyi erővel te meg az én kedvemért felejtsd el ezt a baromságot.
2/11 anonim válasza:
Ohh 1es kicsit túllőttél. Senki n mondta, h rád akarja erőltetni, szerintem inkább úgy értendő a kérdés, ha a parod ezt kitalálna, és megkérdezné, kipróbálnázok-e, izgatna-e a gondolat, ergó belemennél-e? Majdnem ugyanaz mimt egy vibri vagy dildo.
3/11 anonim válasza:
"ilyen szexgéppel" MILYEN??? Tudod, több féle van. Esetleg valami konkrétum??
4/11 anonim válasza:
Ohh 2es kivsit sem lőttem túl. Ha megkérdezné,hogy belemennék-e mondanám hogy nem.
5/11 anonim válasza:
Nem csak a párom kedvéért, hanem a saját kedbemért is. Én nyitott vagyok és imádom a mindenféle játékokat, eszközöket.
6/11 anonim válasza:
Csak a párom kedvéért, nem hiszem.
Általánoságban mondva, ha valamit erőltetnek, nem biztos h jo vége lesz.
De ettől, nem óckodnék, beleférne.
7/11 anonim válasza:
Ohh 2-es 4-es. Termeszetes h mondhatsz nemet. Senki n mondta, h bármi kötelező, és a kérdés sem így szólt. És ez a kérdés nem hordozza azt az indulatot, amit elsó válaszodban leírtál. Ezért miért offos egy pali? Ez egy szexuális játék, ami vagy tetszik és csinálod, vagy elutasítod és pont. Mint pl az 5 es 6 válaszokból láthatod, nem egyértelmű nem a válasz a hölgyek részéról, ezért ha egy fiút izgatna ez, nem gáz ha előhozakodik vele. Leroszabb esetben nem lesz a válasz.
8/11 anonim válasza:
De miért szexgéppel? Akkor már inkább egy felcsatolható pénisz, és úgy.
9/11 anonim válasza:
8as. Egy állo farkü pasi miért akarná gelcsatolhatossal dugni a csajat?egy szexgép más erotikus elmenyt ad. Ráadásul, a kérdezőt gondolom ez izgatja. Ha a felcsati izgatná, gondolom, arra kérdez rá. Vagy a zuhanyrozsára. Vagy a rezgőbugyira. Vagy a ...stb. Érted már?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!