Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elvileg nagyjából éreznünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg nagyjából éreznünk kéne, hogy ki az aki leszbi, de mi van, ha ez az érzék totálisan cserbenhagy?

Figyelt kérdés
Szóval van egy kolléganőm, igazából nem egy osztályon dolgozunk, de házon belül nyilván sokszor összefutunk, és ebédnél általában szoktunk beszélgetni is. Elképesztően vonzó nő, nagyon nagyon, és hát minden ebédszünetben kislányosan várom, hogy jaj vajon összefutunk-e. Mondott már olyanokat, hogy “ma nagyon jól nézel ki”, vagy megkérdezte honnan van a gatyám, milyen rúzs van rajtam és ilyesmi, de ez sima női szokás, és nem a vonzalom jele. Én viszont szinte minden nap megdicsérem valamijét, ez nem tervezett, csak úgy jön. Viszont totál tanácstalan vagyok, hogy leszbi, vagy legalább nyitott-e. Párról nem beszélt még nekem, de semmi más jelet nem látok arra, hogy melyik “irányba menne”. Egyszer elhatároztam, mikor a konyhában kettesben maradtunk, hogy megkérdezem, de szinte mindenről beszéltem neki, csak erről nem.😅 Nem vagyok sajnos alapvetően sem kifejezetten határozott ember, de neki belenézek a szemébe, és azt is elfelejtem, hogy mit akartam kérdezni.😅 Szóval tapasztaltabb, esetleg idősebb nők, van valami praktika? Bármi tanács? Hogy kell felszedni egy nőt?😅 Elég tapasztalatlan vagyok ebben a részében. Nagyon köszi ha segítetek! (Tudom, hogy nem szexuális téma kifejezetten, de itt van csak leszbikus kategória, bocsánat) 24N

2024. máj. 30. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem kéne éreznünk, mivel ez csak egy városi legenda.
2024. máj. 30. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el egy kávéra vagy sétalni közös programra. Több lesz a közös pont jobban megismeritek egymást, egyszer úgyis feljön ez a téma is.
2024. máj. 30. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem érzem, mindig heterókba futok bele. Nem tudom egyesek hogy érzik. De mondjuk én a nőies nőket preferálom,szóval még inkább nehezebb.Fiusabbakat én is felismerem általában.

Mivel én sem vagyok vmi bátor,így puhatolózás,barátkozás elvet követem. De most egy nőnél én is meg vagyok lőve :D Közös kutya séták már mennek,de pasiról még ő sem beszélt van egy megérzésem,de ennek nem tudok hinni,mert mindig kiderült előbb utóbb,hogy heteró akit kinézek. Most is így lesz-e nem tudom. :D Csak hát idegörlő,bár vele annyira sok mindenben egyezzünk, és annyira az esetem,közel lakik,kutyás.. túl szép,hogy igaz legyen.

Esetleg hívd el shoppingolni ha majd fel hozza megint,hogy jól nézel ki,aztán beültök egy kávéra,máris lehet kötetlenül beszélgetni,aztán hátha kiderül vmi.

Bár én ezzel a nővel 3 hónapja már sétálgatunk,össze futunk az utcán,parkba de pasikról még egyszer sem beszélt,ezért is kezdett fura lenni.

2024. máj. 30. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség a kiindulásod. Miért, miböl kellene érezni?
2024. máj. 31. 00:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Jó, szóval akkor ti sem érzitek? Én sosem, csak azt hittem egyedül vagyok, mert ez első barátnőm szerint, rajtam nagyon látta, hogy mizu, pedig akkor még nem is voltam benne biztos, szóval nem tudom.

Mindegy, a tanácsokat nagyon köszönöm, elhívom valahova kettesben, hátha belemegy.:)

2024. máj. 31. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt derítsd ki előbb mit gondol a melegekről. Ha netán homofób az elég gáz, főleg hogy egy munkahelyen vagytok. Tudod, nem véletlenül van a mondás is, hogy házinyúlra nem lövünk...
2024. máj. 31. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Dicsérd meg őt te is. Mipyen jól néz ki,szép a haja, stb. Finom az illatod, meg ilyenek. Esetleg próbálj meg hozzáérni.

Karjához, válához, csak úgy, finoman.

A reakciójából azért már elég sokminden kiderül.

Lehet làtni és érezni, hogy hogyan fogadja mindezeket a dicséreteket.

2024. máj. 31. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Probalj meg vele bizalmasabb kapcsolatot létrehozni.Aztán úgy kérdezhetsz a magánéletéről.

Mert az,hogy külőségekről beszéltek,az nem visz előrébb.

Ha valaki szimpatikus vagy beszélgetünk,de nincs bizalmi kapcsolat,hiába kérdezi,hogy van e kapcsolatom férfival vagy nővel,nem fogok róla beszélni.

2024. máj. 31. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Illetve számomra pl más egy kollega vagy osztálytárs akivel ott az adott helyen jóban vagyok,mint az akivel a szabadidőmet tőltöm.Remélem érthetően fogalmaztam.

Szóval próbálj meg vele munkahelyen kivul összefutni,közös programokat tervezni.

2024. máj. 31. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szintén...

Ha nem bízom az illetőben, hiába tetszik és érzek iránta,nem közlöm vele. Főleg munkahelyen nem.

2024. jún. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!