Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamaszkorban hogyan jöhetnék rá, hogy mi a szexualitasom? nagyon össze vagyok zavarodva ilyen téren, és nem tudom, hogy melyik nem felé érzek vonzódást
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 21:45
2/9 anonim válasza:
Kamaszkorban még lehet eltérő (nagyobbfokú biszexualitás), mint később. Sok a hormon.
3/9 anonim válasza:
Kamaszkorban erre még nem fogsz rájönni.
Élj az aktuális érzéseid szerint, idővel letisztul.
4/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen: izgat hogy a saját nemeddel kipróbálj ezt-azt? Izgatni tud szexuálisan a saját nemed? Igen? Akkor biszex vagy. A vágyak határoznak meg, a "csírája" kamaszkorra már bőven kialakul a tudatalattiban.
5/9 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy kicsit meg vagy kavarodva.
Sok aszexuális pl pánszexuálisnak hiszi magát elsőre, mert a semmi vágy, meg a sok-sok ember iránti vágy viszonyítási alap nélkül gyakran ugyanannak hat.
Van, aki azt hiszi leszbikus, de aztán rájön, hogy heteró és transz.
Van, aki bi, de az egyik nem sokkal inkább vonzza mint a másik, koránt sem 50/50 a dolog mindenkinél.
6/9 anonim válasza:
Ez így van. Igazából,ha már legalább annyit tudsz,hogy mindkét nem vonz,volt-e már,hogy tetszett egy lány is,aztán meg egy fiú is,akkor egyelőre lehet biszex vagy. Nekem pl 16 évesen jött ki,mert akkor már nem csak tetszés volt,hanem érzelmek is,aztán 18 évesen meg már csak a lányok,mert erre közbe rá lehet jönni majd,de tudom,izgat ez az egész dolog,de inkább próbálj meg majd mindkét nemmel kapcsolatot létrehozni,meg figyelni önmagad,hogy felfigyeltél-e egyáltalán mások hatása nélkül is valakire,volt-e hogy hosszútávon tetszett-e magadtól (! ezért azért írom,mert sokszor ez az ami ebben a korban elviszi az embert más irányba,mivel nem annyira elfogadóak és egyfajta kényszert okoz) stb. Így fogsz majd rájönni,csak ne rágódj rajta,hanem éld meg.
7/9 anonim válasza:
Azért van a fiatalságod, hogy kísérletezz. :)) Ha meg úgy döntenél, hogy mind a kettő tetszik, annak sincs akadálya.
8/9 anonim válasza:
Némi idő,és/vagy tapasztalat majd segít. (:
9/9 anonim válasza:
Ez szerintem is kisérletezés útján megoldandó kérdés. Otthon ülve törve a fejedet sosem fogod tudni kitalálni ki is vagy valójában, maximum tipped lehet rá. Én sokáig heteronak hittem magam mert nem éreztem hogy vonzanak a nők. Persze elsőre a pasik sem, de azon nem morfondíroztam hisz az volt a "normális". Mindig csak azokkal jöttem össze akiket már ismertem és akkorra már egymásba voltunk habarodva így automatikusan meg volt a vonzalom. Aztán mit ad isten huszas éveim végére találkoztam egy nővel aki minden addigi magamról alkotott elképzelést fenekestül felforgatott. Azóta pánszexuálisnak tartom magam úgy érzem ez a jelző írja le a legjobb tudomásom szerint azt amivel azonosulni tudok. Bőven van időd kísérletezni és azt se felejtsd el, hogy ezek nem kőbe vésett szent dolgok. Ne legyél zavarban ettől, csak halgass arra amit súg a szíved és idővel helyére kerülnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!