Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy egy lányért csak rajongok vagy szerelmet érzek iránta szintén lányként, mi a különbség?
Én úgy gondolom, hogy egész biztosan érezni fogod ezt.:)
Ha szerelmes vagy akár az életedet is eltudnád vele képzelni és vonzalmat érzel iránta. Ha valaki iránt csak rajongsz, akkor ezek az érzelmek szerintem kimaradnak.(legyen szó közös jövő elképzeléséről, vagy szexuális vonzalomról)
A rajongás, idealizálás általában összefonódik a szerelemmel csajok esetében.
Ha mondjuk meg akarod csókolni, elpirulsz a közelében, akkor ez nem csak rajongás
Feltetted a százpontos kérdést. Most a többiek majd jönnek a "melegradarral" meg a többi olyan lehetőséggel, ami nem annyira megbízható (szerintem.) Most mondhatnám azt is, hogy kérdezd meg (mikor nem tudtam, hogy van-e a hölgynél esélyem, ezt tettem), mert ez az egyetlen olyan biztos lehetőség, amiből kiderül, hogy a másik mit akar, vagy ha hazudik, akkor annak is megvan az oka, és egy olyan emberrel kezdeni, aki ilyesmiben hazudik...Nem vezet semmi jóra. A megkérdezés rengeteg negatív lehetőséggel is kecsegtet (ha jó barátod, el is veszítheted/ha nem annyira ismered még, akkor kitudódhat a suliban egy olyan dolog, ami még nem is bizonyos stb), úgyhogy ha lépni akarsz, mérlegelned kell, mit tudsz esetleg feláldozni.... Másik opció, hogy várod, hogy a másik lépjen, de ez ilyen kutya vacsorája...
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!