Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinek volt hasonló problémája?
Végre sikerült felvállalnom, hogy inkább a lányokhoz vonzódom, és sikerült is egy számomra szimpatikus partnert találnom. Viszont rögtön az első szexuális együttlét alkalmával elég kínos helyzetbe kerültem. A partnerem szerint nagyon csúnya a vaginám, ami szerintem sem a legszebb, kicsit salátás, de ezt szerintem akkor sem így kellett volna lereagálni.
Korábban voltam 2 fiúval, nekik semmi gondjuk nem volt vele.
Aki kapott már hasonló megjegyzést, könnyen túl tette magát rajta?
Szerintem ez egy kamu kérdés, ami csak arra irányul,hogy a fiúk mennyivel jobb fejek mint a leszbikusok,merthogy nekik semmi gondjuk nem volt a pináddal, a leszbikus lány meg leszólta.
Teljesen hiteltelen, hogy egy nő ilyet mondott volna neked.
Nem hihetetlen hidd el.
Csak a bunko pii... ilyenek.
Nem a külseje számít...!
Az én farkam se szép, viszont jó! :D
Eszedbe ne jusson elhinni neki és még szarul érezd magad.
Lapát azonnal.
Én nem tartom hiteltelennek ezt a kérdést 4 -es. nők sokkal kegyetlenebbek egymással! épp ezért én etr ngyonis el tudom képni hogy ez megtörtént!
Kérdező hagyd ott a francba ezt a csajt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!