Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Onnan, hogy egy kis névjegytáblán kiírod magadra.
Komolyan: sehonnan.
2/13 anonim válasza:
Ha a saját érzéseidre gondoltál, akkor leginkább onnan, hogy férfival nem tudsz elképzelni semmilyen intim helyzetet, sőt ennek a gondolata is taszít, nővel ellenben nem.
De ez változhat is az ember élete során, szóval ez sem biztos jel.
3/13 anonim válasza:
Én eddig a legtöbb csajról megmondtam. És be is igazolódott
4/13 anonim válasza:
Úgy hallottam hogy a lábukon a kisujj kifelé görbül.
5/13 anonim válasza:
Ha úgy öltözöl mint egy férfi, olyan hajat vágsz, úgy beszélsz viselkedsz, mintegy férfi akkor azért lehet gyanús.
6/13 anonim válasza:
5 rengeteg a teljesen nőies leszbikus...
7/13 anonim válasza:
Sőt, meggyőződésem, hogy ők az igazi leszbikusok.
8/13 anonim válasza:
Biszex vagyok, semennyire se látszik rajtam, titokban tartom és nem is tűnt fel eddig senkinek. Ha nem veszel fel egy pólót "leszbikus vagyok" felirattal akkor nem feltűnő.
9/13 anonim válasza:
Kockás ing.
Stilustalan nadrág.
Rövid haj.
Balta.
És hogy lányokkal smárolsz az ösztrosokk bulikban.
10/13 anonim válasza:
9 még egyszer mondom vannak teljesen feminin leszbikusok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!