Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugságnak számít?
Figyelt kérdés
Nem merem elmondani a barátnőmnek(nem tetszik csak simán barát)hogy a lányokat szeretem és hogy ne derüljön ki nem mindig mondok el mindent, kicsit átalakítva mondok el dolgokat. Ez nagy hazugságnak számít vagy belefér amíg el nem merem mondani neki?febr. 27. 00:03
1/9 anonim válasza:
Ha tovább hazudsz egyre több fog felgyűlni. Most mond el vagy hallgass örökre.
2/9 anonim válasza:
Szinte lehetetlen szisztematikusan hazudni. Inkább ne mondj semmit az intim dolgaidrol.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hazugság-e, viszont bennem felmerül a kérdés, hogy milyen barátság ez, ha annyira sem bízol meg benne, hogy ezt elmondd neki.
4/9 anonim válasza:
Jól ki lett törölve két válasz pedig igazak voltak: fofalmad sincsen, milyen a nemi beállítottságod.
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán miért lenne kötelezö elmondanod a barátnödnek? A barátság semmi ilyesmire nem kötelez téged (sem öt, hogy ezt megtudja!!!)
6/9 anonim válasza:
4-es, azért lettek törölve a kommentjeid mert ostobaságokat írsz :)
7/9 anonim válasza:
Egyszer ki fog derülni. És akkor becsapva, átverve fogja érezni magát.
ha tényleg nem érzel iránta semmi romantikusat, mondd el.
Ha ennyitől otthagy, nem igazi barát.
8/9 anonim válasza:
Én nem érezném magam becsapva, megérteném, hogy a másiknak ez nem egyszerű. A coming outot nem lehet erőltetni. Ha úgy érzed, van olyan jó a barátságotok hogy ezt elmondd, egy arra alkalmas pillanatban megteheted.
9/9 anonim válasza:
szerintem amíg nem érzed rá készen magad, ne mondd el
utána meg ha elmondod és esetlet mérges, akkor meg megmondhatod, hogy először magadban kellett letisztáznod meg elfogadnod a dolgokat. szerintem ez korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!