Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok ti mit szerettek a legjobban a szexben?
Figyelt kérdés
A domináns leszbikus lányok felé irányul leginkább a kérdés. Mit szerettek a legjobban adni egy lánynak? Nyalás vagy ujjazás? Melyik a kedvencetek és miért? Melyiket szeretitek a legkevésbé és miért? Kort is írjatok légyszi2024. febr. 27. 22:50
1/9 anonim válasza:
Egyiket sem. Azt szeretem, ha ő kényeztet engem.
2/9 anonim válasza:
A nyalást kapni. A domináns nem ad, hanem elvesz!
23 vagyok
4/9 A kérdező kommentje:
Látom senki nem értette a kérdést
2024. febr. 28. 07:11
5/9 anonim válasza:
Te nem érted, hogy mi az a domináns.
6/9 anonim válasza:
Az ujjazast, mert azzal tudtam a legnagyobb örömöt szerezni neki.
Es nekem ez szimpatikusabb.
A nyalast csak előjateknak hasznalom, max 10 percig, de a kezemet, egy órákig is. Nincs megállás, egy után jöhet a második kör, ha igény van rá.
A nyalástól kicsit idegenkedek, főként a nedv miatt.
7/9 anonim válasza:
Az ujjazást és a nyalást kölcsönösen . A 69 póz a legjobb együtt nyalni az orgazmusig.
8/9 anonim válasza:
En csak kiprobalnam de azt h csak engem kenyeztet kedvere egy lezbikus vagy biszex nő. Barhol csókolna a testem, nyalna, vgy ha mindketten szeretnenk akar barmilyen dildoval is belem hatolhatna.
9/9 Zerge.999 válasza:
...szívesen végignézék egy hancúrozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!