Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan mondjam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

Pár hónapja rájöttem hogy beleszerettem egy lányba. Sokáig nem mertem elmondani a barátnőmnek mert félek hogy máshogy fog gondolni rám...Úgy érzem mostmár elmondanám neki de nem tudom hogy kéne elmondani. Amúgy egy lány vagyok.

Kérlek utálók ne írjanak ha lehet

2024. jan. 5. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél?

Csak simán kimondani, vállalva, hogy vége a barátságnak?

Vagy esetleg reménykedsz, hogy viszonozza?

2024. jan. 5. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Pontosithatnád a szereplöket! Beleszerettél egy lányba .....nem merted elmondani a barátnödnek. Az "egy lány" = "barátnöd"? A "barátnöd" leszbi kapcsolatod? és a megismert lány a konkurenciája azért nem mondtad el neki? Szoval számomra a leirásod elég érthetetlen igy.
2024. jan. 5. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Vegyétek be harmadiknak.
2024. jan. 5. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha barátod akkor mond el. Ha csak haver akkor kíméld meg magad
2024. jan. 5. 23:06
 5/9 A kérdező kommentje:
A lány akibe beleszerettem nem a barátnőm és a barátnőmmel nem járok csak a barátom
2024. jan. 5. 23:52
 6/9 A kérdező kommentje:
És neki a fiúk tetszenek
2024. jan. 5. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nyugodtan mondd el neki: Képzeld! Belezugtam egy lányba! Szerelmes vagyok bele.
2024. jan. 6. 02:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem!

Ha a fiúkat szereti, kerüld el. Nem oszt ,sem szoroz,ha elmondod.

Viszont,ha esélyes,hogy a lányokat is szereti titkon, ha esélyes!!!, akkor nem bukó döntés vallani neki.

2024. jan. 12. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem a barátnőm tetszik

Csak azt nem tudom hogyan mondjam el neki hogy egy lányt szeretek

2024. jan. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!