Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketvegu dildot probaltatok mar egyutt? A requiem egy alomert filmben eleg szexi volt.
Utemet sikerult felvenni? :)
S mekkorat erdemes venni ?
Na az a film nekem inkább elvette a kedvem...de hát te tudod.
A kétvégû cuccról meg annyit, hogy kettőnk közül én annyira nem szeretem a dildókat. Azon kívül hogy jól szétkloffolod a méhszájt, sok finom mozdulatot nem lehet vele.
Ennél meg még ráadásul záróizomból kell fogni egy síkosított szilikon izét.
Egy kézben tartott játékkal sokkal ügyesebben lehet, és még a csiklójához is odaférsz a másikkal.
Illetve egy ilyen különböző textúrákkal kialakított kesztyűt próbálj ki, azzal kívül és belül is tök jó dolgokat lehet.
Sima dildó jobb, kényelmesebb.
Vagy ha nagyon meg akarjátok magatok "dugatni" akkor szexgép, az ilyen mozgó dildó. Csak be kell állítani a sebességet és megfelelő méretet kell választani. Kegyetlen jó tud lenni.
Mármint hogy hogy? Főleg játékos feladatoknál.. 🙂
Pl kikötözzük a másikat és az nyer aki tovább bírja elélvezés nélkül, de nagyon jó ilyen kérdezz-feleleknél is (rossz válasz esetén a legnagyobb sebességre kapcsolva :D) de legutóbb pl buli után rendeztük le vele egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!