Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, ti undorodtok a pénisztől?
Igen.
És amúgy. Muszáj bizonyos időközönként feltenned ezt a kérdést?
4 azt megnézném 😂😂
Nekem meg egy 10/10es pasi pont hogy tetszik de a ronda faszahoz hozza nem érnék
Nem tudom, mikor megy át, hogy egy nőnek nem a pénisz szépsége a lényeg, hanem hogy vonzódik-e a hímnemű példányhoz. Ha igen, akkor biztos a pénisz szépsége is lényegessé válik.
Egy leszbikusnál valószínűleg még inkább a személyiség, a finom intimitás élvez prioritást, mert a nők nagy része ezt sokkal jobban tudja nyujtani, mint a biologiai okokból fizikálisabb férfiak. Persze köztük is van, aki egy ilyen, férfiasabb szerepet vesz fel. Dicpic-t viszont valószínűleg ő sem tud küldeni.
Gyerekek. Hagyjuk már abba az ostobaságokat.
Hetero nő - vonzó számára az a bizonyos férfi testrész.
Leszbikus nő - egyáltalán NEM vonzó számára az a férfi testrész, csak a nőihez vonzódik.
Az a nő pedig, akinek mindkettő bejön, bi.
Ennyi. Nem kell agyon magyarázni.
És ezt mint leszbikus mondom.
Nekem álltalaban közömbös.
Van olyan ami tetszik ahogy férfi is van aki tetszik de nem izgatóak ahogy egy szép kanapéra sem gondok úgy: hu de lefeküdnek vele.
Szép de csak ennyi.
Ha ott állna előttem tudom, hogy mire való de nem történne részemről semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!