Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koliban a lany szobatarsamba szerelmes vagyok, es tudom rola hogy leszbikus, de nem tudom hogy mondjam el neki. meg felek az elso alkalomtol is😅 hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 22:09
1/7 anonim válasza:
Előbb inkább azt kéne kiderítened, hogy van e csaja. Ha nem tudod, és van neki, az még kínosabb lenne.
2/7 anonim válasza:
Ne mond el, hogy szerelmes vagy, mert ez általában nem egy működő dolog, hogy a másik nyakába zúdítjuk a szerelmünket. Azt kellene megtudakolnod, hogy szépnek tart-e vagy ha tényleg nincs senkije akkor elmenni amolyan randira, aztán majd meglátjátok.
3/7 anonim válasza:
Azt megirtad, hogy szobatársad, de azt, hogy milyen viszonyban vagytok az nem!
Honnan TUDOD, hogy leszbikus?
4/7 anonim válasza:
Nem egyazegyben elmondani kell, hanem barátkozni, jeleket adni, udvarolni.
5/7 anonim válasza:
Dicsérd meg milyen szép, vagy emeld ki valamilyen belső tulajdonságát amit szimpatikusnak találsz. Hívd el valahova, beszélgessetek, ha minden működik ki se kell mondani, jönni fog minden magától ;)
6/7 anonim válasza:
Mit szeretnél kérdező? Kezdjünk el vele helyetted beszélgetni?
7/7 anonim válasza:
Mondjuk beszélegess vele. Ami alatt kiderited hogy van e csaja. Bejösz e neki.(az sem mellékes)
Ha ezek megvannak akkor foglakozhatsz a SAJÁT kérdéseiddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!