Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok tényleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok tényleg?

Figyelt kérdés

A suliban egy osztálytársamnak elmeséltem, hogy zuhanyzás közben néha felizgulok magamra és maszturbálok kicsit de nem viszem végig, csak rövid ideig aztán megyek dolgomra.

Mire Ő azt mondta "az a lány aki saját magára izgul az tuti leszbi".

Nem akarom elhinni, vagy csak tagadom? Psichológusnak tuti nem mondom el.. Ciki lenne

2023. nov. 20. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd hülye és nem ismeri a szavak jelentését. Ne halgassrá.

És ennyitől te még bőven nem vagy leszbikus.

2023. nov. 21. 12:16
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Csak azt tudnám, melyik baromállat jelentette a kérdést, mert már nem lehet neki írni.
2023. nov. 21. 16:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek nem bírnak magukkal, ha nem árthatnak normális, rendes kérdezőknek. Azokat kéne jelentgetni, akik évek óta hazardíroznak itt, sorozatos szabálysértésekkel, megalázásokkal, átverésekkel trollkodnak. És a szexualitás kategória első 50 jében általában benne vannak. Pofátlanság, ez a kérdező senkinek sem ártott!
2023. nov. 21. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ha még leszel fenn, írj rám priviben, akartam adni még pár jótanácsot. Megértem a helyzeted.
2023. nov. 21. 17:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö, velem írtál priviben. Csinálj új fiókot és írj rám ide priviben. Többen várunk vissza szeretettel, mert kedves vagy.
2023. nov. 21. 17:52
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Bejössz neki
2023. nov. 21. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy leszbikus, csupán még annyira fiatal, hogy egy gondolat vagy csak egy simogatás is elég ahhoz, hogy felizgulj.
2023. nov. 21. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó és egészséges ha magadhoz nyúlsz, attól nem leszbikus vagy, csak nem undorodsz a saját testedtől, ami üditő a mai világban. 😅 Bár én végigvinném a helyedben!

Ismerd meg a tested, egy életreszóló tapasztalat, ami később is magabiztosságot ad majd a kapcsolataiban! Mindennek az alapja, hogy tudd magadról, hogy mitől élvezel el, a partnerednek is akkor tudod megmutatni, hogy mit kell veled csinálni. ;)

2023. nov. 23. 18:42
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, velem írtál privátban nov. 21 edikén, erre az üzenetemre tudsz válaszolni priviben ha lesz új fiókod.
2023. nov. 23. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 19-es! Te bolond vagy?

12 évesen kezdtem felfedezni a testem, most 30 éves vagyok és az orgazmuskészségem jobb már nem is lehetne, köszöno szépen! ;)

Sajnos az ember pszichéjét az teszi tönkre, ha elnyomja magában az alapvető igényeit, a szexualitás is ilyen .

Sajnálom, amin keresztül mentél, mert ilyen torz módon természetszerűleg senki nem viszonyul a testéhez, remélem idővel megtalálod a boldogságot az életben!

2023. nov. 23. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!