Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok tényleg?
A suliban egy osztálytársamnak elmeséltem, hogy zuhanyzás közben néha felizgulok magamra és maszturbálok kicsit de nem viszem végig, csak rövid ideig aztán megyek dolgomra.
Mire Ő azt mondta "az a lány aki saját magára izgul az tuti leszbi".
Nem akarom elhinni, vagy csak tagadom? Psichológusnak tuti nem mondom el.. Ciki lenne
A barátnőd hülye és nem ismeri a szavak jelentését. Ne halgassrá.
És ennyitől te még bőven nem vagy leszbikus.
Nagyon jó és egészséges ha magadhoz nyúlsz, attól nem leszbikus vagy, csak nem undorodsz a saját testedtől, ami üditő a mai világban. 😅 Bár én végigvinném a helyedben!
Ismerd meg a tested, egy életreszóló tapasztalat, ami később is magabiztosságot ad majd a kapcsolataiban! Mindennek az alapja, hogy tudd magadról, hogy mitől élvezel el, a partnerednek is akkor tudod megmutatni, hogy mit kell veled csinálni. ;)
Kedves 19-es! Te bolond vagy?
12 évesen kezdtem felfedezni a testem, most 30 éves vagyok és az orgazmuskészségem jobb már nem is lehetne, köszöno szépen! ;)
Sajnos az ember pszichéjét az teszi tönkre, ha elnyomja magában az alapvető igényeit, a szexualitás is ilyen .
Sajnálom, amin keresztül mentél, mert ilyen torz módon természetszerűleg senki nem viszonyul a testéhez, remélem idővel megtalálod a boldogságot az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!