Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg több a duci a leszbikusok közt?
Előfordulhat.
A kövérségnek gyakran pszichológiai okai is vannak. A meleg párokat - főleg itthon - megbélyegzi a társadalom, marginalizálja őket. Így előfordulhat, hogy neurotikusak lesznek, aminek egyik következménye lehet az elhízás is.
Másrészről pedig a női maszkulinitást azonosítják tévesen ducisággal.
Hát őszintén elmondom én egyetlen duci leszbikus lányt sem ismerek. Exeim is, én is, és a leszbikus ismerőseim is mind vékonyak :)
Inkább az a furcsa hogy milyen sok a fiús leszbikus, pedig nekem a lányosak tetszenek....
Inkább a lúzer, nyomi pasik fantáziájában több, akiknek savanyú a szőlő és haragszanak a világra, a nyomorukért pedig a leszbikusságot okolják.
Amúgy én se kövér, se csúnya leszbikust ne ismerek,akiket ismerek azok klasszisolkal szebbek a heteróknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!