Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pattintjátok le a srácokat?
Figyelt kérdés
Leszbikusként ha azt tapasztalod hogy egy srác elkezdi csapni nektek a szelet, hogyan hozzátok a tudtára hogy nem vagytok érdekeltek a dologban? Van valami vicces-poénos/komoly lepattintós szövegetek? :D2023. nov. 15. 14:15
1/5 anonim válasza:
Nincs mert minek? Simán közlöd vele - szituáció függvényében - hogy kösz nem.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell tudnia egy vadidegen pasinak, hogy leszbikus vagyok. Elég szokott lenni az, hogy nem.
3/5 anonim válasza:
Nem, nem volt. Miért, egy heteró hogy rázza le őket? Én csak azért sem fogom az orrára kötni. Meg már csak azért sem, mert sok férfi bukik a leszbikre, és ha amúgy is olyan tapadós, nem fog leállni, sőt. Vagy simán nem hisz nekem. Amúgy eddig nem volt olyan pasi, akit így, vagy úgy ne tudtam volna lerázni a magánéletem kiteregetése nélkül.
4/5 anonim válasza:
Nálam sok pasi próbálkozott pedig az instagram és a facebook profilomhoz a bioba kivan írva ez: Be who you are egy szív és a szivárvány zálszó. És így ezt van aki észrevette és megkérdezte higy biztos e hogy én leszbikus vagyok én pedig mondtam hogy igen. Nehezen tudtam elutasítani őket mert sokan azt hitték hogy csak viccelek és a másik fele nem tudta hogy a szivárvány zászló miért van a profiljaimnâl.
5/5 anonim válasza:
Én mindig azt mondom,hogy bocsi,de van barátom :D D idegennek.
Volt már mikor többször ismerös férfi próbákozott,akkor elmondtam neki,hogy most az életem ezen szakaszán nem fér bele egy párkapcsolat,mert sok dolog jött össze egyszerre. Megértik és békén hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!