Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mikor, milyen okok miatt "pattintjátok" le a nőket az ismerkedés elején/közben?
Figyelt kérdés
Milyen dolgokat produkál az a nő akire annyit mondtok már az elején, hogy kösz nem?
Irtok pár megtörtént esetet is?
2021. jan. 29. 14:07
1/4 anonim válasza:
Ha már van barátnőm.
Ha azt látom nem sokáig tartana ez a kapcsolat.
Nem szeretnék kapcsolatot.
Éppen alakulóban van egy kapcsolatom.
2/4 anonim válasza:
Az elejen? Ritka, azert kicsit beszelek veluk, de pl tarskeresonel:
A profiljaban csak az elvarasairol ir
Ha beszelunk, csak mas pasikrol, exeirol beszel
Ha totalisan nem tud kommunikalni es egyszavas dolgokat valaszol
Rudtancizik
Csak pias kepei vannak
Transzi
3/4 anonim válasza:
Ami nalam betette a kiskaput, amikor elso randin karomkodott. Azt mar megszoktam, hogy mindegyik randipartneremnel kicsuszott valami karomkodas, kicsit osszevontam a szemoldokom, de tulleptem rajta. De volt olyan no, aki folyamatosan tolta, kotoszokent. Azt mar inkabb nem, koszi. Vele nem volt masodik randi. Ahogy a masikkal sem, aki az exet nem tudta elengedni. Ami meg gaz, ha onbizalomhianyos. Annak 7/24-ben lankadas nelkul kell felfele tologatni egojat, mert az elso alkalommal, amikor nem teszed mar mely depresszioba kerul. Legyen onbizalma, legyen no, ez a legfontosabb, es ne lobogtasson red flageket. A tobbi az mar egyeni dolog, minden ferfinel mas kulsoseg az, ami alapjan szelektal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!