Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A jelenlegi gazdasági helyzetet figyelembe véve gondoltatok mrá arra, hogy egy "sugarmommy-t" keressetek magatoknak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 13:39
2/9 anonim válasza:
Nem a gazdasági helyzet miatt gondoltam rá, hanem mert izgalmasnak találom az ilyet.
4/9 Irdatlan Infláció válasza:
Amúgy eskü gondoltam már rá😂 De semmi esélyem mert nem vagyok az a kategória 😅
6/9 anonim válasza:
Haha, vicces vagy 5-ös. Pontosan azok az emberek, akárhol dolgozol. Azért fizetnek hogy használjanak. Aki fizetést kap, az árucikk.
7/9 anonim válasza:
Alapbol nem tudom, mit kezdenek azzal ha a baratnő jeloltem, evente cyprusra akarna menni, hetvegente wellneselni, es heti tobbszor etteremben enni. Sajnos en ezt nem engedhetem meg magamnak, palyakezdo vagyok, es kesobb is szeretnek penzt felre tenni.
Ilyen sugarmamys helyzetben pedig nem tudnek ellazulni, mert nem ebben nottem fel. De aki teheti az tegye.
8/9 anonim válasza:
Igen, én nem vágynék mondjuk nagy dolgokra, mert jelenleg lassan már kajára nincs pénzem és ott kezdődik az alap. Bár én már kezdek kijönni a fiatal lány korból xd.
9/9 anonim válasza:
Gondoltam már rá, de nem a gazdaság miatt, hanem mert izgat az ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!