Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan modjam el az anyukámnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan modjam el az anyukámnak hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek hogy ti hogyan mondtátok el és hány évesen.

Már 3 éve csak lányok tetszenek úgyhogy meg van az okom arra hogy azt mondjam leszbikus vagyok.

Előre is köszi!

jan. 22. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

sajnos én nem tudok tapasztalt tanáccsal írni, mivel nem vagyok leszbikus! és ráadásul fiú is vagyok.

de én helyedbe annyit tennénk, hogy a anyukámat egyszerűen le ültetném a asztalhoz velem szembe, és szimplán csak el mondanám neki. és várnám a reakcióját. mert egyszer vagy így, vagy úgy, de el kell mondanod neki!

és ne haragudj meg azon, hogy nem leszbikus lányként írtam. mert tudom tapasztalt választ vártál, és sajnos ezzel nem szolgálhattam.

jan. 22. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Én anyuka vagyok és nem érdekelne, ha egy zsák krumplit szeretne a gyerekem, ha viszontszeretik. Ezt mondd el neki, hogy így vagy boldog, ez a Te utad.
jan. 22. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Ha anyagilag független vagy tőle és/vagy valószínűleg jól fog reagálni, akkor csak mondd el, nem kell túlgondolni.

Ha anyagilag függsz tőle és nem vagy biztos a reakciójában akkor próbáld meg kipuhatolni. Pl. általánosan beszélj erről, kérdezd meg a véleményét

Ha függsz tőle és valószínűleg rosszul reagálna akkor várj addig amíg független nem leszel, a biztonság az első.

jan. 22. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

2. Anyukám, reménytelenül szerelmes vagyok egy zsák krumpliba. (Hm. Ne mondd, hogy nem az lenne az elsö gondolatod, hogy irány a diliház? Hátha menthetö még a dolog.)

Kérdezö. Biztosan anyukád nyakába akarod ezt önteni? Ennyire bántott ö téged?

jan. 23. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted jól fogja fogadni, es szoktatok szerelemről beszélgetni, akkor egy ilyen beszélgetés alkalmával elmondod hogy Xy lány tetszik. Nem kell feltétlen hogy tetszen, mondhatsz random nevet is. Ha erdekli, akkor rákérdez, meg hasonlók. Ha meg nem annyira, akkor is tudni fogja hogy mi a helyzet szerintem. 😊😊 sok sikert, szorítok🥰😉😚
jan. 23. 00:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

5# vagyok.

Meg hozzafűzném, mivel erre nem válaszoltam: 16L vagyok és én is ezzel a módszerrel akarom majd elmondani anyumnak.

jan. 23. 00:54
 7/14 anonim ***** válasza:
13%
Jajj eszembe jutott meg egy otlet. Sühetsz sütit is Pl. Es rairod h I'm gay. 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈 vagy hasonlót. youtubeon van csomó ilyen témájú videó is az is segíthet.
jan. 23. 00:57
 8/14 jpeacefuler ***** válasza:
20%
Ne vedd rossz néven, de megkérdezhetem, hogy férfival voltál már? Szexuális együttlétre gondolok.
jan. 23. 05:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
5#, én a zsák krumplis metafora vagyok, amivel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a 16 éves gyerekem boldogsága a fontos, nem az, hogy fiú vagy lány, aki neki tetszik. Te ismered anyukát toleranciaszintjét és beszélgetési ingerküszöbét, pl. anyósom már nem venné ennyiből a lapot, amit Te tervezel,szájba kell neki rágni, de én venném, ez nem korosztályos, hanem személyiség kérdése. A testreszabás nagyon fontos minden témában, hogy mindenkinek a szó jó értelmében a saját szintjén kell szólni.
jan. 23. 06:29
 10/14 anonim ***** válasza:
6%

Sehogy

Semmi koze hozza

jan. 23. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!