Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az édesanyám nem fogadja el ezt a kapcsolatot. És azt sem, hogy a lányokat szeretem. Mit tegyek?
Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem...3 éve jöttem rá, hogy a lányokat szeretem. És most, ennyi idő után, az életembe lépett az első lány. Egy csoda. A nagy szerelem. Akivel el tudom képzelni a jövőm. Viszont a helyzetünk nem egyszerű. Az ő családja nem tudja, hogy mi a helyzet vele, mivel az egyik tesója szintén leszbikus és őt kitagadták. A páromnak van egy kislánya és a szülőkkel laknak, mert jelenleg nem tudnak eljönni. Jó esetben hetente szombaton tudunk találkozni. Éjszaka indul haza autóval. Így nem egyszerű. Én is otthon lakom. Édesanyámnak és testvéreimnek is elmondtam őszintén, tisztelettel, hogy mi a helyzet. A tesóim elfogadták. Édesanyám viszont mindenért engem hibáztat, hogy ő mindent elveszített így, nem akarja megismerni...stb. De elveszíteni sem akar engem emiatt. Viszont én boldog akarok lenni ezzel a lánnyal. Kész vagyok arra, hogy bemutassam. Hogy a hétvégéket együtt tudjuk tölteni. Pláne, hogy már itt van a hideg idő. A kocsiban szoktunk fagyoskodni már este, mert nem tudunk hova menni. Más lenne ha haza vihetném.
Jelenlegi helyzetben, napirenden van, hogy elköltözök itthonról. Mert a családomra se szeretném ráerőltetni ezt a dolgot. Viszont anyám tuti kiverné a balhét miatta és bűntudatot akarna kelteni bennem. De a párommal is szeretnék lenni, mert nagyon szeretjük egymást. De nyilván a legjobb dolog az lenne, ha a családom elfogadna minket és itt lehetne velem.
Szeretném ha normális válaszokkal segítenétek nekem és elmondanátok a véleményetek.
Köszönöm a segítséget, további szép napot!
Sok volt neki egyszerre.
Elobb utobb meg kell tenni a lepeseket. Egyengetni kell az utadat otthon is.
Ha egeszseges a kapcsolatotok es ő is okes, akkor idovel megfog békélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!