Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak tipikusan leszbikus hobbik?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi vannak-e olyan hobbik amiket kimondottan (vagy inkább túlnyomóan) leszbikusok művelnek. Azt olvastam külföldi oldalakon hogy kosarazás, falmászás, horgolás ilyenek, de nem tudom, nekem nem tűnnek annak. :'D2023. nov. 4. 15:43
11/11 anonim válasza:
Ba, ez is egy olyan dolog, hogyha tudod akkor tudod, ha nem, akkor meg mindegy is.
Kívülrõl heteróknak nem biztos levágós, de mi belülrõl azért tudjuk, nem?
Vannak dolgok, ahol összegyūlnek emberek, nem feltétlen csak leszbikusok, de úgy általában mindenféle langyi népek 😏
Pl DnD asztaloknál kb 50/50 heteró nerd srácok, meg mi is a klasszikus kék hajú, kristály gyûjtôs melegek szoktunk lenni.
Depeche Mode bulikat se mondanám heteró közegnek.
Nõi foci, rögbi, kosárlabda, roller derbi is vizony eléggé langyi 😊
Jó, itt is vannak heteró csajok, akik valszeg nem tudnak róla, de nekik nem is kell tudni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!