Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đA partnerem lehet hogy huvelygombas/hpv-s hogyan kaphatom el?đ
MĂ©g nem törtĂ©nt semmi, csak talĂĄlkoztunk de legközelebb valĂłszĂnƱleg fog.
MegcsĂłkolni sem mertem, csak a kezem fogta meg.
Nyilvån legközelebb többet szeretnénk.
Gondolom ha megujjazom abbĂłl nem lehet bajom, de ha kinyalom?
Nem szeretném ha bajom lenne inkåbb le mondok róla és maradunk baråtok.
Nem fekĂŒdt le fƱvel fĂĄval, egy pasival csak de bĂĄnatĂĄra az pont.....kezelteti magĂĄt folyamatosan de Ă©n szeretnĂ©k elĆvigyĂĄzatos lenni Ă©s ha meg gyĂłgyult akkor vissza tĂ©rni erre. Mivel lĂĄnyok vagyunk fogalmam sincs hogyan vĂ©dekezzĂŒnk.
Ć mindenkĂ©pp szeretnĂ©, azt mondta hogy szerinte ha megujjazzom vagy megcsĂłkolom nem kĂ©ne elkapnom...
Tizenévesek vagyunk.
Bocsanat ha rosszul Ărtam valamit, remĂ©lem kapok segĂtsĂ©get, elĆre is köszönöm!
" Mivel lĂĄnyok vagyunk fogalmam sincs hogyan vĂ©dekezzĂŒnk." AzĂ©rt nem lehetetlen. Kicsit illuziorombolo de mĂ©g mindig jobb mint a fertözĂ©s.
UjjazĂĄsnĂĄl gumikesztyĂŒ (vizsgĂĄlokesztyĂŒ). Sajnos nĂĄlunk nem lehet kapni nyalokendöt (nyalĂĄshoz Ă©s csokolozĂĄshoz). De nagyobb mĂ©retĂŒ koton (alaposan letörölve a sikosito rĂ©teget) felhasitva, mĂ©retre vĂĄgva hasznĂĄlhato. MĂ©g sajnĂĄlatosabb, hogy nöi koton sem kaphato nĂĄlunk, de neten tudsz rendelni. NyalĂĄshoz szinte tökĂ©letes. CsĂĄbitsĂĄtok csak el egymĂĄst! Sok sikert!
Szerintem, amĂg nem gyĂłgyul meg, vĂĄrjatok. Ha tudod, hogy beteg, Ășgysem tudod elengedni magad. Azon fog jĂĄrni az agyad minden mozdulatnĂĄl, hogy vajon elkapod-e. A gumikesztyƱ Ă©s tĂĄrsai meg annyira illĂșziĂł rombolĂłk, hogy akkor inkĂĄbb fogjĂĄtok vissza magatok, mint hogy rossz, kellemetlen Ă©lmĂ©ny legyen belĆle.
Ja, Ă©s nem tudom a hpv milyen tĂŒnetekkel jĂĄr, olyannal nem talĂĄlkoztam, de gombĂĄval sajnos igen. Hidd el, sem Ć, sem te nem akarod majd Ășgy nyalogatni. Annak szaga van, folyĂĄs, nem igazĂĄn szexre valĂł. Tudom, hogy tinikĂ©nt nehĂ©z vĂĄrni, de itt most muszĂĄj lesz.
Köszönöm a vålaszokat.
Akkor szerintetek csĂłkolĂłzni se csĂłkolĂłzzunk?
Sajnos a gumi kesztyƱ Ă©s tĂĄrsai tĂ©nyleg illĂșziĂł rombolĂł, lĂ©nyegĂ©ben meg beszĂ©ltĂŒk hogy meg vĂĄrjuk amĂg felĂ©pĂŒl. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!