Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Barátnőmhöz átmentem tegnap este, aztán mondta, hogy megy esküvőre a hétvégén, felpróbál pár ruhát, segítsek neki kiválasztani. Nem volt rajta melltartó és amikor levetkőzött telibe láttam a mellét és gyönyörűek voltak, meg is dícsértem neki, ő csak nevetett és megköszönte, hogy tudja, hogy szépek. Kicsit be is nedvesedtem, erre is gondoltam este masztizás közben most bennem akkor van valami leszbi hajlam, vagy valami? Sosem éreztem semmit lányok iránt, több barátom is volt, sosem gondoltam arra, hogy valaha kéne lány nekem. Most is úgy érzem, hogy hozzá nem tudnék érni egy lányhoz, de neki olyan szép mellei voltak, mintha rajzoltak volna. Szerintetek ezek után biszex vagyok?2023. okt. 11. 15:08
1/6 anonim válasza:
Enyhén szerintem igen, ettől persze nem 100%.
3/6 anonim válasza:
szerintem minden no biszex, a noi test sokkal szebb mint a ferfi!
4/6 anonim válasza:
Még szép, hogy az, bár persze sokkal inkább érdekel téged az ellenkező nem, mint a sajátod. Kb. majdnem hetero.
5/6 anonim válasza:
kutasok vannak rola hogy minden lany leszbi egy kicsit.
ez nalad sincs maskep
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!