Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon vágyok rá, hogy egy másik srácot meztelenül átöleljek, akkor már biztosan biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Régóta vágyom rá és kicsit többre is. De nem merem kipróbálni, mert félek akkor biszexuális leszek.2022. okt. 29. 11:20
2/22 anonim válasza:
Nem leszel az, mivel már az vagy. Vagy meleg.
3/22 A kérdező kommentje:
De hát még sose voltam fiúval, csak vagyok rá! Lánnyal voltam már. Igaz közben szoktam fiúra gondolni és akkor nagyon jó.
2022. okt. 29. 11:44
4/22 anonim válasza:
Ha szex közben is csak fiúkra gondolva élvezed, akkor az azért szerintem jelzésértékű.
6/22 A kérdező kommentje:
21, de nem akarok meleg lenni. :(
2022. okt. 29. 12:19
7/22 anonim válasza:
En is szoktam ilyenekre gondolni, bar sosem voltam meg fiuval, mindig csak baratnöim voltak.
Jo lenne egyszer ha spontan megtörtenne.
Lehet biszex vagy de nincs ezzel baj.
9/22 anonim válasza:
enyhe bi-semmi gond,nagyobb tapasztalatod lesz a sex terén azt kész
10/22 anonim válasza:
Biszexuális vagy az biztos.nincs azzal semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!