Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Látni akar egy baratnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látni akar egy baratnom (másik lány) meztelenül?

Figyelt kérdés
Naponta skypeolni szoktam egy barátnőmmel és mostanában nagyon kíváncsi. Fürdésnél kéri h kapcsolnak kamerát, látni akar öltözés közben stb. Veletek volt már hasonló? Nem vagyok szégyellős csak fura. Miért akarhatja? 25/l

2018. jan. 12. 01:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Kíváncsi rád, nincs abban semmi rossz ha két lány együtt meztelenkedik.
2018. jan. 12. 05:09
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem volt ilyen,szoktam is és nem volt gond belőle .36N
2018. jan. 12. 05:15
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Hát van egy "kis"bi hajlama,de ha tèged ez nem zavar akkor hajrá,nincs sok veszteni való vele,csak ehez kell egy nagyon jó bizalmi kapcsolat vigyázz vissza ne èljen vele hogy esetleg viszont látod magad valahol az interneten..
2018. jan. 12. 08:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor csak kíváncsi lehet :) bár ha jól emlékszem öltöztünk már együtt..
2018. jan. 12. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is kérte már skypeon másik lány h láthassa telibe a tetoválást az oldalamon. Ha szimpi akkor még is mutattam. (Bugyit kicsit le kell húzni hozza) sztem nem gond ha tényleg csaj van a másik oldalon.
2018. jan. 12. 09:53
 6/15 anonim ***** válasza:
98%
Én skype-on nem merném, viszont élőben szívesen meztelenkedek a barátnőmmel.
2018. jan. 12. 10:30
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Miért akarhatja? Segítek ha egyedül nem jössz rá! Homok van a gépezetbe! Csupán ennyi.
2018. jan. 12. 12:44
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem leszbikus

De tökmindegy már látott azóta. Nincs okom szegyeloskodni.

2018. jan. 12. 21:37
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
És ha leszbikus vagy biszexuális akkor mi van? Összedőlt a világ? Ha pedig rájössz hogy ez neked id bejön és te is biszexuális vagy, akkor az univerzum szűnik meg létezni? Ne legyél ilyen férfias gondolkodású. Csak egy pasi tud homofób lenni, egy nő ebben is fejlettebb és érettebb!
2018. jan. 13. 06:53
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Az természetes, ha uszodában, amikor vetkőztök, lát meztelenül is.De kamerát bekapcsolni, az enyhén szólva fura. Kérdezd meg tőle, te miért nem a fiúkat nézegeted, csak nem vagy meleg?! Ha igen, akkor, sajnálom, inkább ne is beszélgessünk, mert te nem mint barátnővel beszélgetsz velem.
2018. jan. 13. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!