Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex vagyok ha szeretném kipróbálni lánnyal meg felizgat ha látok egy másik lányt meztelenül?
Figyelt kérdés
Sose tudnék beleszeretni egy másik lányba de volt hogy skyp-on masztiztunk egy másik lánnyal úgy hogy néztük egymást és eléggé felizgat meg egyszer szeretném kipróbálni lánnyal na meg egyszer esetleg majd úgy is hogy én egy másik lány és egy fiú.2016. jún. 3. 19:27
4/9 anonim válasza:
A női testre minden ember úgy tekint, hogy szép.
Hiába a melegek meg minden, a punci az tökéletes, úgy ahogy van. Persze, hogy felizgulsz rá. És ez természetes.
19/Ffi
5/9 anonim válasza:
4es,hat te hulye vagy. Aki meleg,annak nem (kifejezetten) szep egy noi test. Vagy semleges,vagy taszito.
6/9 nyitott fiú válasza:
Próbálj bi ismerősökkel bulit szervezni, ott ez természetes, hogy a F-F és L-L együtt szeretkeznek. (F)
7/9 Dr.LaDePanda válasza:
Lehetek en az a fiu :) ???
8/9 anonim válasza:
Ez elég nyilvánvaló, igen biszex vagy. Egyébként mi pont ilyen hármashoz keresünk második lányt :) 27/F
9/9 anonim válasza:
A női testre minden ember úgy tekint, hogy szép.
Hiába a melegek meg minden, a punci az tökéletes, úgy ahogy van. Persze, hogy felizgulsz rá. És ez természetes.
19/Ffi
Te hülye vagy! Szerintem a meleg férfiakra frász jön a meztelen nőtöl.A pinatol meg ugy tudom hányigert kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!