Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok elcsábítani egy leszbikus nőt?
Van egy kollégám és ő leszbikus.
(Én 26/F)
Nem tudom, hogyan de megtetszett.
Hogy tudnám elcsábítani?
Van rá esély?
Kérdező, belegondoltál már abba, hogy mit csinálsz majd amikor ő értetlenül és ásítozva nézi a meztelen tested, mert nem lát benne vonzót?
Ha téged ez nem zavarna, akkor elég fura fazon lehetsz.
Van az ismeretségi körömben egy házaspár, ahol a srác hetero, a felesége pedig leszbikus.
Fél éve született meg a kisbabájuk de már válófélben vannak, és a csaj már többször is nyíltan kijelentette, hogy csak azért házasodott össze a sráccal (aki egyébként emiatt most teljesen össze van törve lelkileg), hogy a srác jó génjeivel tudjon gyereket szülni, de soha nem képzelte el az életét egy férfival sem házasságban, és az ágyban sem.
A srác tudtán kívül az egész kapcsolatuk alatt végig megvolt a leszbikus partnere akivel már össze is költöztek és együtt nevelik a sráctól született gyermekét.
Gyomorforgató, hogy egyesek miket képesek megtenni más emberekkel, csupán az önző érdekeik miatt.
Szerintem ha eszed van, akkor csak megmaradtok egymásnak jó kollégáknak, de ne akarj egy leszbikus nőtől többet, nehogy te is így járj, és aztán fizetheted akár két évtizeden túl is a gyerektartást.
Azért ennyire nem kéne általánosítani, nem minden leszbikus ilyen.
Egy a lényeg, pasi leszbikus nőnél hiába próbálkozik.
#16 Nem általánosítottam, hanem egy konkrét történetet írtam le.
Egyébként férfiként nem ismerem a leszbikus nők gondolkodásmódját és lelkivilágát sem, de a haverommal történtek óta néha elég csúnya gondolatok fordulnak meg a fejemben velük kapcsolatosan.
Nem. Mivel a leszbikusok (többes számban írva) egy ugyanolyan szexuális kisebbségi közösséget jelentenek mint a homoszexuálisok, biszexuálisok, stb., így természetesen többes számban fogalmaztam, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden leszbikus ilyen lenne, és egyetlen szóval sem tettem utalást arra, hogy mindannyian ilyenek lennének. Éppen ezért, kifejezetten egy konkrét példán keresztül mutattam meg, hogy EGY leszbikus nő például mire képes azért, hogy anya lehessen leszbikus létére.
Ne gondolj többet abba, amiben nincs több, csak a te ferde gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!