Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, volt már részetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már részetek hármasban? Nem swingerre gondolok. Hogy jött össze? Spontán vagy előre megbeszéltétek?

Figyelt kérdés
kategória!

2023. okt. 1. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Előre megbeszéltük
2023. okt. 1. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Igen. Előre megvolt beszélve a sráccal
2023. okt. 1. 14:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide srác??
2023. okt. 1. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Félig-meddig megbeszélt félig-meddig spontán.

Volt róla szó,hogy kiprobálhatnánk de konkrétum nem volt. Aztán beálitott egy kicsit részeg leányzóval akit regóta ismer állitolag és hogy benne lenne,ha gondoljuk.

Ugyhogy gondoltuk.

2023. okt. 1. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Nyaraltam, este a szálláson kiültünk a teraszra iszogatni, beszélgetni. Megismerkedtem egy szintén nyaraló leszbikus párral, két nagyon laza, jó fej csaj. Éjfél körül az egyikük odahajolt hozzám és halkan megjegyezte, ők most felmennek a szobájukba szexelni, ha van kedvem, tartsak velük. Ekkor már tudták rólam, hogy biszex vagyok.
2023. okt. 2. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazából elég random jött, nem beszéltük meg előtte
2023. nov. 2. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt aludt a barátom haverja mellettünk az ágyban.Elkezdtem a barátommal szeretkezni,és ő beszállt.L
márc. 22. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!