Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban voltam együtt lánnyal, kettesben miért nem ment?
Akkori párom rávett, hogy próbáljuk ki a hármast. A mézesmadzag a 2 pasis felállás volt, ami nagyon nem jött be egyikőnknek sem.
Ezt követően elvárta, hogy legyen 2 lány 1 pasi felállás is. Baromi nehezen jött össze, de egy nem túl közeli barátnőm akivel őszintén beszéltem a kérdésről végül beszállt harmadiknak.
Öt alkalom is volt, melyet a hármas férfi tagja maximálisan élvezett. Mi lányok is élveztük és persze végül kipróbáltunk mindent. Csók, nyalás, kézzel kényeztetés... Volt, hogy egymástól élveztünk el.
Mivel nem volt kínos ezekután már beszélni róla, így megvitattuk kinek mi mennyire esett jól. Nem volt jobb, mint egy jó szeretkezés egy pasival, de azért a nagyon kellemes emlékek közé tartozik.
Kevés dolgot utasítok el kapásból, így arra is kíváncsi voltam, milyen lenne kettesben. Volt rá fogadókészség barátnőm oldaláról is.
Megbeszélt alkalom, senki nem zavart minket. Csak mi ketten kifejezetten szex céljából már délután a lakásban voltunk.
A csókból valahogy csak puszi lett, meg nevetés. Semmi nem ment, így egy bort is megittunk a cél érdekében. Szerintem úgy 3 óráig volt terítéken a szex, mire elengedtük. Felöltöztünk és egy sima csajos este lett belőle.
Ezt követően még volt pár hármas, ahol megint tudtunk egymásnak örömet okozni a lánnyal, de kettesben már nem próbálkoztunk.
Ez engem nem zavar, már legalább ezt is tudom.
Másnál is volt már, hogy hármasban ami jó volt, az kettesben nem is működött?
Nálam ez pont fordítva volt. Hármasban nem működött a másik lánnyal, de amikor kettesben voltunk a lánnyal akkor müködott. Az indok szerintem a lelki beállítottságom.
A te esetedben lehet, hogy a vágy hiánya volt a gond.
Nálad kérdező a pasi jelenléte segített abban, hogy lazább legyél a másik nővel.
Ez egyértelemű a leírásodból.
Az egyes versenyzőnél meg pont fordítva működik a dolog.
Van ilyen, nem kell belőle ügyet csinálni, legfeljebb ha újra nővel is akarsz lenni, akkor pasit is bekell vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!