Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly és szexkapcsolatban élő párok: mennyire mwrül fel köztetek a szex másokkal hármasban vagy kettesben?
Az én barátnőm egyszer le feküdt egy másik sráccal , amit sírva el is mesélt nekem , kérve , hogy adjak még egy esélyt neki !
De mindketten meglepődtünk , mikor ismét szeltünk egymással , mert annyira jó volt , mindkettőnknek , hogy meg is kérdezte tőlem : ez meg most mi volt , mit csináltál velem , ez nagyon jó volt , ilyent még soha nem éreztem - felelte !
Ekkor már én mondtam el neki félve , hogy semmi más nem történt , csak ara gondoltam , hogy nem régen , mással is együtt voltál és ettől még jobban kívántalak , mint ez előtt , bármikor ! Ere barátnőm : úr isten , te beteg vagy , nem vagy normális , azt akarod ezzel mondani , hogy legközelebb is feküdjek le valakivel ? - kérdezte . De nem lett több ilyen , mert hamarosan ki dobott engem !
Szexkapcsolatban rendszeresen szexelünk másokkal is, habár nem is fogadtunk hűséget :)
Hármas felmerült már, de még nem jött össze. Ahhoz a 3. félnek is benne kell lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!